Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 19 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna
 Turnieje w lutym 
Autor Wiadomość
Duma Forum!
Awatar użytkownika

Podziękowano: 0 raz
Otrzymanych podziękowań: 232 razy
Post Turnieje w lutym
Sory Kot, ale to są różne godziny turniejów ?
Godziny miały być różne z przedziału 16-22, a tu mam narzekania na priv, że tak rozpisałem że znowu ludziom nie pasuje. Po ostatniej rozmowie miało być inaczej i nie chodzi tu o mnie bo mi pasuje akurat, ale innym znowu nie.
Dlaczego są tylko 19 -20 ?

The First 100 lvl on the Lands of Taern - at 114 the Career has been sacrificed.

2 Lut 2011, o 20:38
Pogromca Valdaroga
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
Podziękowano: 89 razy
Otrzymanych podziękowań: 258 razy
Post Re: Turnieje w lutym
Wtedy najwięcej ludzi gra , gdy robiliśmy turnieje o 16 frekwencja była zbyt mała i ludzie narzekali że za wczas. Nie dogodzisz wszystkim.
Willy napisał(a):
a tu mam narzekania na priv, że tak rozpisałem że znowu ludziom nie pasuje.

Wyślij ich do mnie :)

2 Lut 2011, o 20:45
Duma Forum!
Awatar użytkownika

Hehe, nie chodzi o prywatną dysputę z nimi, a o zróżnicowanie terminów turniejów wg. "obietnicy"?

The First 100 lvl on the Lands of Taern - at 114 the Career has been sacrificed.

2 Lut 2011, o 21:03
Pogromca Valdaroga
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
Podziękowano: 89 razy
Otrzymanych podziękowań: 258 razy
Dziwie się że tak nalegasz skoro pisałeś że Tobie pasuje.
Willy napisał(a):
Po ostatniej rozmowie miało być inaczej i nie chodzi tu o mnie bo mi pasuje akurat

Myślę że obietnice można zawiesić na kolejny miesiąc zobaczymy ile chętnych teraz będzie i ew. przesunie się godzinowo w miarę potrzeby. Co sądzisz o tym ?

2 Lut 2011, o 21:23
Taernijczyk z ekwipunkiem
Awatar użytkownika

Otrzymanych podziękowań: 10 razy
Moja subiektywna ocena lutego. Dotyczy S1:
1 vs 1 (do 19 lvlu). - za mało czasu żeby dopakować postać. Nie będę w stanie sprostać Wyzwaniu i innym koksom. Co za pech że nie pod koniec miesiąca.

1 vs 1 (do 29 lvlu) - za mało czasu żeby wbić nawet 29, o ubraniu i ulepszniu sprzętu nawet nie wspominając. Ledwie 26 poziom na tą chwilę i brak czasu na grę. Co za pech, że nie pod koniec miesiąca.

1 vs 1 (45-59 lvl) - mój pomysł na wygranie turnieju 2 vs 2 powoduje że wypadam z rywalizacji 1 vs 1. 46 poziomem nie poszaleje za bardzo w tej kategorii.

brak turnieju 2 vs 2 - Największa porażka. Od półtorej miesiąca stoję z expem i bąki zbijam, bo chciałbym w tej grze osiągnąć coś. Np wygrać mocno obsadzony turniej i móc kiedyś o tym wnukom opowiadać. Trochę się obawiam, że do czerwca niechcący lub chcący wbije poziom i będzie przekroczony MSL. Ale któż to wie czy w czerwcu zrobią w końcu ten turniej.

5 vs 5 (do 50 lvlu) - jeśli faktycznie sie wkurzę na brak turnieju 2 vs 2 i zacznę expić to nawet jeśli zatrzymam sie na 50 poziomie, to kiepski to team gdzie druid ma najwyższy poziom i musi dobierać jakichś 30-35 poziomowych partnerów. Co za pech że nie wcześniej ten turniej.

Podsumowując tą subiektywną ocenę lutego: do bani. nawet nie wiem do czego sie tu przygotowywać.

2 Lut 2011, o 22:04
Walczący z drzewcami
Awatar użytkownika

Miejscowość: Sochaczew
Podziękowano: 55 razy
Otrzymanych podziękowań: 88 razy
Nick w grze: MamBanaNieGram
z tego co pisze z ludzmi , nikomu dni ani godziny turnieji nie pasauja i na kazdym bedzie brac 1/4 tych co maja odpowiednie levele ... :/

2 Lut 2011, o 23:13
Błądzący w Tunelach

Miejscowość: wałbrzych
Otrzymanych podziękowań: 0 raz
co wy gacie na turnieje zawsze można troche czasu znaleść

2 Lut 2011, o 23:32
Walczący z drzewcami
Awatar użytkownika

Miejscowość: Sochaczew
Podziękowano: 55 razy
Otrzymanych podziękowań: 88 razy
Nick w grze: MamBanaNieGram
no jak na południe pracuje to 15-23 więc na turnieju o 19 sie nie stawie :/

2 Lut 2011, o 23:34
Duma Forum!
Awatar użytkownika

@Samo

Chodzi o to, że w lutym powinno już być zmienione, bo turnieje są tak samo ustawione, jeżeli chodzi o dni tygodnia i godziny, jeżeli ktoś pracuje/studiuje/uczy się//cokolwiek innego robi to raczej jest to czynność powtarzalna co do terminowości. Automatycznie to deprymuje do wszystkich turniejów w lutym.

Zakres godzin miał być losowany z 16-22 + turnieje poza ramami godzinowymi np. o 24 albo 12 w południe, może na każdym z nich będzie mniej osób, ale będą bardziej zróźnicowane pod względem indywidualnych osób.

2 Lut 2011, o 23:36
Uczeń Simona
Awatar użytkownika

Otrzymanych podziękowań: 22 razy
niestety problem jest taki ,ze wszystkie turniej do godziny 18:00 odpadają właśnie z tego względu, że frekwencja jest masakryczna. Nawet o 18:00 ciężko nam było zebrać ludzi boooo??? "bo za wcześnie" , 22:00 z kolei jak się zacznie to się potrafi skończyć o 24:00 , w to z drugiej strony piszą "za późno".
Możecie mi powiedzieć jak mam wszystkim dogodzić??????

3 Lut 2011, o 00:11
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.   [ 19 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2  Następna

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości