![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Turniej s3
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 9 Mar 2011, o 18:45 Posty: 28 Miejscowość: Kościerzyna Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
No to wielkie gratulacje dla GM s3 za rozpiskę dzisiejszego turnieju 20-35 ~! pozdrawiam serdecznie ludzie trochę wyobraźni ,, zrobienie finału w 2 rundzie .. ok spoko.. tylko teraz myślę że macie trochę pojęcie na temat tego jakie kto ma lvl i z kim może powalczyć żeby to miało sens dajcie więcej czasu na rozpiskę jak tego nie idzie ogarnąć.. człowiek który jest sam dojdzie dalej niż 2 ludzi
![]() paranoja :] _________________ ChoiElf s2 off / usunięty MOO - zmiana no ChoiElf s3 |
29 Mar 2011, o 22:49 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie ![]() Rejestracja: 7 Lut 2011, o 15:44 Posty: 30 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Razem z Ciri wygrałem ten turniej i nie był on ustawiany. Kilka było teamów 1 osobowych, zazwyczaj tak jak ty szedł 35lv z 20lvlem i kompletnie nie mieli szans na wygranie tego. Rozpiska była dobra, tylko że teraz chyba losowo wybierane są drużyny kto z kim będzie walczyć. Trzeba umieć przegrywać, a nie zwalać winę na administrację turnieju. Trafiłeś na teamy 2 osobowe i w 2 rundzie przegrałeś z nami, więc nie wiem o co ty masz wątpliwości. Myślałeś, że trafisz na walki 2vs1 i dojdziecie tym sposobem do finału? Kilka osób walczyło przeciwko jednej osobie i po prostu mieli szczęście. Następnym razem bardziej postaraj się na turnieju.
Pozdrawiam - Forgotten 28vd ![]() (Mielony & Schabowy Team) _________________ ____________________________________ Leader of Mielony & Schabowy Team Forgotten - 52 voodoo Infamous - 41 rycerz Squel - 19 voodoo ____________________________________ 2:39 Pawpiar[38]: im mniej zycia to jasne jest ze lepiej wejdzie ukazanie co nie? |
29 Mar 2011, o 23:20 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 9 Mar 2011, o 18:45 Posty: 28 Miejscowość: Kościerzyna Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
ja nie mowie ze on był ustawiony ale jest to paranoja i sorki ale szanse były o wiele większe niż osoby która idzie sama .. dobra mniejsza z tym myślę że tak czy tak trzeba coś zmienić i pomyśleć nad jakimś innym losowym rozstawieniem postaci , nie chodzi o to czy ktoś umie przegrywać czy nie chociaż w pewnym stosunku może i tez
![]() ![]() _________________ ChoiElf s2 off / usunięty MOO - zmiana no ChoiElf s3 |
29 Mar 2011, o 23:28 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
Rozpiska jest losowa, powtarzam losowa!
Przecież nie może być tak, że małe levele będą walczyć a małymi, a duże z dużymi. To jest turniej, trzeba mieć szczęście i umiejętności. I mówisz, że 2x25 ![]() _________________ ![]() |
30 Mar 2011, o 10:37 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 21 Gru 2010, o 00:34 Posty: 287 Miejscowość: wrocław Podziękowano: 4 razy Otrzymanych podziękowań: 23 razy ![]() |
Reggae napisał(a): ,, zrobienie finału w 2 rundzie .. ok spoko.. Hmm? To mnie najbardziej nurtuje w twojej wypowiedzi... Turniej był dla drużyn 2vs2 jak ktoś poszedł sam jego sprawa. Przegrałeś? Kurcze przepraszam ze nie ustawiłem ci samych łatwych walk żebyś mógł wygrać i zdobyć platyne. A teraz poważnie turniej jest losowy miałeś pecha ze trafiłeś na nich, 35 lv i chciałeś rozdmuchać 2x 27 lv? Do tego magiem? Co ty chcesz zmieniać z turniejem jak jest losowy? Rozumiem że jakbyś trafiał na drużyny 1 osobowe i doszedł do finału to by tego tematu nie było. _________________ s1 ??? s2 SishiVD s3 Sishii s4 Sishi |
30 Mar 2011, o 13:10 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Ok ok , ja to wszystko rozumiem trochę emocje poniosły z czego ten cały temat i zamieszanie .. niektórzy startują sami bo nie ma osób na turnieje .. to też oczywiście rozumiem..
a to że z nimi przegram to również było wiadome bo nie miałem szans .. turnieje ustawione są losowa na początku .. a teraz tak ode mnie że można dodać również losowanie na kolejne rundy a nie na 1 tylko dla urozmaicenia ![]() oczywiście jak najwięcej turniejów myślę można organizować ![]() temat myślę zamknięty emocje opadły a losowość i szczęście w tej grze już mi są dobrze znane ![]() _________________ ChoiElf s2 off / usunięty MOO - zmiana no ChoiElf s3 |
30 Mar 2011, o 14:02 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 21 Gru 2010, o 00:34 Posty: 287 Miejscowość: wrocław Podziękowano: 4 razy Otrzymanych podziękowań: 23 razy ![]() |
A jak w pierwszym losowaniu wypadnie same 2vs1 z korzyścią dla ciebie, to będziesz nie zadowolony ze było kolejne losowanie, nic sie nie zmieni w turniejach, wg mnie jest dobrze tak jak jest.
Zamkykam _________________ s1 ??? s2 SishiVD s3 Sishii s4 Sishi |
30 Mar 2011, o 14:26 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |