![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 11 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Ostatni Turniej 3vs3 na S1
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
![]() |
Sytuacja wyglądała następująco moja grupa ( cała ) czekała w pokoju tuż przed walką i jeden gracz nie nacisnął "gotowy" a 3 min nie minęły i zaczęliśmy walkę trzech na dwóch :/ Oczywiście przegraliśmy
![]() Uważam , że runda nie powinna się odbyć ,a po upływie tych 3 min przeciwnicy powinni wygrać walkowerem Proszę adminów o poprawienie tego . |
24 Sty 2011, o 14:20 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
Jest wyraźnie napisane, że "gotowy" należy wciskać, jeśli wszyscy są.
Kwestia umiejętności czytania. _________________ Ignorantia iuris nocet. Fiat iustitia, et pereat mundus. |
24 Sty 2011, o 20:37 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 24 Sie 2010, o 15:08 Posty: 230 Miejscowość: Tomaszów M. Podziękowano: 61 razy Otrzymanych podziękowań: 28 razy ![]() |
Felix chyba nie zrozumiałeś jego posta, on całkowicie rozumie zasady, po prostu wytyka błąd
![]() _________________ "Poglądy są jak dupa, każdy jakieś ma, ale po co od razu pokazywać..." W grze od 30.07.2010 roku. |
25 Sty 2011, o 00:16 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
Zależy, o które przyciśnięcie chodzi.
Skoro już byli w pokoju "przedwalkowym" a nie minęły 3 minuty, to zakładam, że nacisnęli i się przenieśli do walki. _________________ Ignorantia iuris nocet. Fiat iustitia, et pereat mundus. |
25 Sty 2011, o 00:57 |
![]() |
![]() |
|
Administrator ![]() Rejestracja: 18 Cze 2009, o 16:34 Posty: 3515 Podziękowano: 108 razy Otrzymanych podziękowań: 1521 razy ![]() |
A dlaczego mielibyśmy nie dać szansy drużynie jeżeli ktoś się nie stawi? Przy turnieju 5vs5 pozostała 4 ma jak najbardziej szasne na zwycięstwo.
|
25 Sty 2011, o 11:16 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 24 Sie 2010, o 15:08 Posty: 230 Miejscowość: Tomaszów M. Podziękowano: 61 razy Otrzymanych podziękowań: 28 razy ![]() |
Swoją drogą przypomniała mi się sytuacja z któregoś turnieju 1v1, gdzie obaj z przeciwnikiem byliśmy w pokoju ja kliknąłem gotowy, a on nie, czas minął dopiero wtedy on kliknął gotowy i walka potoczyła się normalnie. Było to dość dawno więc możliwe, że ten błąd został już wyeliminowany.
_________________ "Poglądy są jak dupa, każdy jakieś ma, ale po co od razu pokazywać..." W grze od 30.07.2010 roku. |
25 Sty 2011, o 12:18 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
![]() |
Jak się nie stawi ! Pisałem , byliśmy 3 w pokoju
( tym tuż przed walką) 2 z 3 nacisnęło gotowy , jeden nie , czas nie minął , walka się rozpoczęła . Być może jak są większe grupy to dali by radę bez jednego, w 3vs3 brak jednego zawodnika to duże osłabienie a przeciwnicy musieli by być "pro nie ogar" . |
26 Sty 2011, o 21:20 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 26 Sie 2010, o 21:51 Posty: 274 Miejscowość: Sochaczew Podziękowano: 55 razy Otrzymanych podziękowań: 88 razy Nick w grze: MamBanaNieGram ![]() |
Na dzisiejszym turnieju , byłem w pokoju gdzie klika sie "Gotowy" Ziom z pt klikał , tamtych 2 tez , ja nie naciskałem , ich 2 wbilo ja nie ... do tego zostało ponad 2:30 min czasu . ! Odszkodowanie prosze ^^
|
26 Sty 2011, o 21:44 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 18 Mar 2011, o 19:27 Posty: 24 Miejscowość: Wwa Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Igneel ![]() |
ja raz specjalnie do ostatniej sekundy żeby tamtym sie znudziło.
nie rozumiem o co chodzi??? _________________ Igneel - Łucznik 70+ ON Sokół - MO 43 OFF |
7 Cze 2011, o 18:30 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona ![]() ![]() |
@Sokół lepiej dla Ciebie jeżeli nie będziesz odgrzebywał starych tematów i pisał bezsensowne posty. Ostatni post 26 stycznia...
_________________ JagleVooDoo 77lvl JagleŁuk 44lvl - only PvP JagleDrut 65lvl - nadchodząca nadzieja practitioner - Krav Maga - cały czas rosnę |
7 Cze 2011, o 21:49 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 2 |
[ 11 posty(ów) ] | Idź do strony 1, 2 Następna |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |