|
|
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
| Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Gildia Sexsholicy
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Witaj waleczny Rycerzu, strudzony samotna wedrówką Barbarzyńco , szlachetny Mistrzu starożytnej sztuki walki Sheedzie, zmęczony pogonią za potworami Łuczniku i ty Druidzie który nas wspierasz i leczysz rannych , jak i Szamanie VooDoo który uzmysłowiłeś nam wszystkim jak potężnym narzędziem jest umysł i duchowa moc oraz magu wspaniały wojowniku walczący ogniem.
Tutaj możesz wstąpic do Gildi zrzeszających Takich jak TY! Ostatnio edytowany przez Doranz 3 Sty 2013, o 01:07, edytowano w sumie 7 razy |
|
| 8 Lip 2012, o 22:46 |
|
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Witam
1.Ynkess 2.38lvl (prawie 39) Rycerz 3. 4. Z tym czasem jest troche różnie ponieważ teraz mam wakacje i przeważnie siedzę na Taernie po ok. 5-10 Godz. 5. Co tu dużo mówić . Staram się być ogarnięty i raczej mi się to udaje 6. Ponieważ poszukuję zgranej gildii i mam nadzieję że mnie nie zawiedziecie. THE END |
|
| 10 Lip 2012, o 16:27 |
|
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 29 Maj 2012, o 21:44 Posty: 36 Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 8 razy Nick w grze: Tychus |
Witam,
1. Infinity 2. 35 - Łuk 3. 1468 4. W pracy mam średnio 1h, spędzam tam 8h, poza tym jak nie mam pracy domowej (zlecenia) to 5-6h 5. O sobie - jestem programistą, pracuję w zawodzie, jestem ogólnie zadowolony. Miło by było do osób, które się znają na grze. Nie prezentuję żenującego poziomu niektórych ludzi ( wyzywanie kobiet po walce PvP etc/ ), lubię kontakty i lubię pomagać ludziom. 6. Chciałbym już dołączyć do Gildii, szukam mocnych i zgranych ekip. Wiem, że nie spełniam Waszych wymagań, ale warto zgłosić kandydaturę. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby. Pozdrawiam, Largo |
|
| 15 Lip 2012, o 22:03 |
|
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
1. Gallows
2. Sheed 51lvl 3. 690 4. Zazwyczaj jestem po kilka/-naście godzin dziennie. Chyba, że zbytnio pochleję i leczę kaca, to jestem troszeczkę krócej. 5. 22 lata. Miły, przystojny, ogarnięty, dowcipny, dusza towarzystwa. Lubię denerwować sąsiadów konkretnym deathcorem ewentualnie porządnym rapem. Jaram się porąbanymi książkami Palahniuka i Bukowskiego. Szukam fajnej i wytatuowanej dupy z dziarami i tunelami w stylu Suicide Girl, więc jakby ktoś takową znał, to prv proszę. A! I jeszcze zajebiście dużo klnę, bo pomidor mogę i w sumie to nawet pomidor lubię 6. Ponieważ szukam gildii z aktywnymi i ogarniętymi ludźmi którzy wiedzą, że gra to tylko gra i nie płaczą jak ktoś ich zabije i nie sypią wyzwiskami na lewo i prawo. Dystans to podstawa. Chciałem jeszcze dodać, że lubię niebieski kolor. Na włosach też |
|
| 16 Lip 2012, o 22:56 |
|
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 17 Lip 2012, o 21:46 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
1. Astajoss
2. VD 41lvl 3. 1101 4. Średnio koło 10h dziennie. 5. Przystojny, młody (19lat), inteligentny, oczytany, wysportowany itd... 6. Dlaczego Wy? Szukam aktywnych graczy, ponieważ od aktywności członków grupy zależy to, w jakim stopniu rozwinie się moja postać, a wiadomo, razem szybciej się expi ;p |
|
| 17 Lip 2012, o 22:06 |
|
|
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 18 Lip 2012, o 09:20 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Witam
1. Swiatlowid 2. 39 Barbarzynca 3.1184 4. Z reguly jest to kilka godzin dziennie 5. Mam 20 lat lubie pilke nozna wedkarstwo kuchnie francuska z zawodu cukiernik 6. Szukam gildii z aktywnymi graczami na wspolny exp gra solo to nie to samo co w grupie PS. Sorry za brak polskich znakow nie mam polskiej klawiatury Ostatnio podbity przez Doranz, 29 Lip 2012, o 00:43 |
|
| 29 Lip 2012, o 00:43 |
|
|
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
|
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
| Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |