![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 1 post ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Regulamin - Prezentacje Gildii
Autor | Wiadomość |
---|---|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 18 Sty 2011, o 20:48 Posty: 1556 Miejscowość: Konin Podziękowano: 28 razy Otrzymanych podziękowań: 34 razy ![]() |
* Dział przeznaczony na prezentacje gildii istniejących w grze
* Dany temat przeznaczony jest na prezentacje tylko jednej gildii. * Tytuł tematu musi zawierać nazwę gildii * W pierwszym poście powinny być umieszczone podstawowe informacje o gildiach (jakich graczy zrzesza gildia, warunki rekrutacji itp) * Prezentacje zawierające jedynie jedno zdanie lub będące "bez sensu" będą zamykane * Zabronione jest reklamowanie gildi X-Utor w prezentacji sojuszu Y-Alair. * Pisanie postów typu "super gildia ale jak wam nie wyjdzie to chodźcie do mojego" "beznadziejna prezentacja/sojusz/ mój jest lepszy, zapraszam [link]" itp. jest niedozwolone i może skutkować ostrzeżeniem. * Niedozwolone jest zakładanie tematów o gildiach nieistniejących * Jeżeli szukasz gildii wpisz się do podklejonego tematu "Szukasz Gildii? - wpisz się" - zakładanie podobnych wątków zaowocuje ostrzeżeniem dla autora _________________ ![]() Surowe prawo, lecz prawo. "Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain |
13 Gru 2011, o 16:02 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 1 post ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |