![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Noclegownia
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 30 Cze 2013, o 21:53 Posty: 2 Podziękowano: 2 razy Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Caspermag ![]() |
Witam w Noclegowni wszystkich szukajacych kawalka podlogi
Obecnie przeprowadzam rekrutacje graczy kazdej profesjii lubiacych wspolna zabawe, wypady na bossy, zadania, zlecenia. Podstawowym wymogiem jest zaangazowanie w rozwoj Gildii (w tym momencie glownie prestiz), jak rowniez dbanie o pozytywna atmosfere pomiedzy czlonkami. Wszystkich zainteresowanych dolaczeniem do zabawy w Noclegowni prosze o kontakt z Kanclerzem lub Strateg. _________________ nick:Caspermag s:4 LvL:30 (Ciongle Rośnie) Nick:XxmariaN S:5 LvL:27 (Konto ukradzione) |
30 Cze 2013, o 22:07 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 17 Paź 2013, o 20:09 Posty: 3 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Kominia ![]() |
szukam gildii w ktorej moglbym pogadac o grze i uzyskac pomoc jestem aktywnym graczem mam na imie Krzysztof.Mam 19 lewel VooDoo
|
19 Paź 2013, o 06:54 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 2 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |