Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Bank w taernie
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Mam taki pomysł żeby stworzyć npc u którego można byłoby wziąść pożyczkę a potem ja oddać bo napewno każdemu graczu zdaży się tak ze zabraknie kasy i nie ma kto mu pożyczyć lub za długo będzie zbierał kase na potworkach.
_________________ Skazavd s1 Skazadr s1 Wojny przychodzą i odchodzą, a moi żołnierze są wieczni Czemu walczę by żyć, jeśli żyję tylko by walczyć |
13 Sty 2012, o 17:20 |
|
Walczący z drzewcami
|
Temat był...wielokrotnie było mówione ze czegos takiego nie bedzie.Poza tym to nawet pomysł nie jest.
_________________ Galmachar-Barbarzyńca 140lvl Ostlor Żmij Attawa Skin Blasku Allenor |
13 Sty 2012, o 17:21 |
|
Pogromca Valdaroga
|
tak, stwórz 50 postaci, każda weźmie pożyczkę po 100k... potem je pousuwaj a kasę przeżuć na główną postać... JESTEM ZA!!
_________________ Gjenek Rycek 134 lvl... 2012.06.13-2013.06.14 2014.02.07-> Thota Drucik 19 lvl... http://screenshooter.net/9949416/irdujxt <- ALLENOR |
13 Sty 2012, o 17:23 |
|
Błądzący w Tunelach
|
aha jak był to zamknij ten temat
_________________ Skazavd s1 Skazadr s1 Wojny przychodzą i odchodzą, a moi żołnierze są wieczni Czemu walczę by żyć, jeśli żyję tylko by walczyć |
13 Sty 2012, o 17:23 |
|
Walczący z drzewcami
|
Nastepnym razem zanim cos napiszesz uzyj opcji szukaj.
_________________ Znany jako: Farguat Dru 64 SoulKnight Brb 37 |
13 Sty 2012, o 17:29 |
|
Uczeń Heremona
|
To jeszcze sąd i komornika do tego. Wyobrażam sobie nadużycia przy czymś takim. Znając pomysłowość niektórych graczy to księgowi z Enronu czy nawet sam Rostowski mogliby się przy nich schować.
_________________ REDDE, QUOD DEBES ACCUSARE NEMO SE DEBET ACTUS HOMINIS,NON DIGNITAS IUDICETUR DA MIHI FACTUM, DABO TIBI IUS |
13 Sty 2012, o 17:53 |
|
Uczeń Simona
|
Najpierw się myśli potem pisze kolejny "pomysł" bez sensu
|
13 Sty 2012, o 18:44 |
|
Zabójca Tilsai
|
pomysłowość ludzi i umiejętność logicznego myślenia nigdy nie przestanie mnie zaskakiwać w tym dziale
_________________ We are all the same, players in the game. |
13 Sty 2012, o 18:53 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 21 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |