![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Umiejętnośc dla MO
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona ![]() Rejestracja: 17 Paź 2010, o 18:46 Posty: 54 Miejscowość: Siemianowice. Podziękowano: 3 razy Otrzymanych podziękowań: 2 razy ![]() |
Witam, mam taką propozycję.
Można by było dodać umiejętność dla MO "lawa" Wiem że to by było ciężkie w zrobieniu i wymagało dużo pracy , ale wygladało by to tak, że z prawej strony ekranu walki wylewa się lawa wprost pod nogi potworów. Co o tym sądzicie ? I czy w ogole jest to realnie do zrobienia. _________________ Edon S1 - 48 [off] Nedonowy S1 20 Druid [on] |
26 Sty 2012, o 00:14 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 18 Sie 2011, o 06:08 Posty: 232 Miejscowość: Warszawa Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 20 razy Nick w grze: Djcompany Serwer: HardCore ![]() |
MO ma już swoje umiejętności^^
To jest możliwe ale wątpie, że zostanie wprowadzone MO ma już meteo i deszczyk jako grupowe^^ A i pomysł niedopracowany^^ Jeśli coś jestem na NIE _________________ ![]() ![]() |
26 Sty 2012, o 00:18 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona ![]() Rejestracja: 16 Sie 2011, o 21:55 Posty: 511 Miejscowość: Poznań Podziękowano: 8 razy Otrzymanych podziękowań: 35 razy ![]() |
Pomysł całkowicie nieprzemyślany... barak opisu co by ta umiejętność miała dawać.
Jakie obrażenia , jakie bufy - ile by kosztowało jej użycie... Temat zamykam. _________________ Saintx - Sheed 44Lv (w stanie spoczynku) Siantx - Druid 51Lv (skacze po wieży) |
26 Sty 2012, o 00:22 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |