![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Waldek i zamrożenie
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Heremona
Rejestracja: 9 Lut 2011, o 18:04 Posty: 466 Miejscowość: płock Podziękowano: 41 razy Otrzymanych podziękowań: 93 razy Nick w grze: ShortBow ![]() |
Witam.
Chcialbym tu poruszyc problem jaki spotyka wiekszosc (a moze i wszystkich) graczy chodzacych na Valdaroga. Obecnie wrzucajac aure a pozniej "loda" (bez podtekstow zboczence ![]() Sytuacja byla zglaszana do GMa lecz w odpowiedzi otrzymalismy jedynie to ze jest to wina kogos w teamie z racji slabeko kompa. No niestety chyba nie skoro taka sytuacja ma miejsce tylko i wylacznie na waldku a i zdarza sie ona nie tylko mi oraz mojemu teamowi ale i praktycznie wszystkim ludziom ktorych znam i ktorzy smigaja na valdka. Prosilbym o naprawienie tego ewentualnie zmiany aby mozna bylo bezproblemowo klepac smoczka. (ps. moglo to isc do dzialu bledy ale tam raczej nie zwrocilo by to takiej uwagi lecz jesli ktos uwaza inaczej prosze o przeniesienie.) _________________ *Shortbow* - 119 - s3 - DELETED (Assassins of Kings 4 ever) (In)famous asian women lover from s3. |
26 Sty 2012, o 00:45 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga
![]() |
juz naprawione
![]() _________________ Kocham mojego Szopa ![]() |
26 Sty 2012, o 00:52 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Heremona
Rejestracja: 9 Lut 2011, o 18:04 Posty: 466 Miejscowość: płock Podziękowano: 41 razy Otrzymanych podziękowań: 93 razy Nick w grze: ShortBow ![]() |
no chyba ze tak dzieki obli za szybka odpowiedz.
_________________ *Shortbow* - 119 - s3 - DELETED (Assassins of Kings 4 ever) (In)famous asian women lover from s3. |
26 Sty 2012, o 00:59 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 16 Maj 2011, o 03:07 Posty: 1229 Podziękowano: 78 razy Otrzymanych podziękowań: 463 razy Nick w grze: Gildartz ![]() |
Więc zamykam temat, skoro został problem rozwiązany/zażegnany, jak po updat'cie nic się nie zmieni, napisz do mnie, proszę, Shortbow, bym go odblokował.
![]() _________________ ![]() ![]() ![]() |
26 Sty 2012, o 01:10 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |