Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Nowa bron dla klasy Łucznik.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Witam. Założyłem temat ponieważ kiedy szedłem sobie na wieże zauważyłem, że łotry wyróżniają się.. niektórzy z nich mają kusze, myślę, że fajnie by było gdyby dodało się do gry nową broń, Kusze. Może to być też przykład na nowego rarka dla łucznika (zauważyłem że klasy fizyczne i magiczne mają rary na różnych lvlach z dużymi statystykami dodającymi, np. Derengil na 15 poziom dodaje wiedzę, siłę, moc, zręczność oraz kondycję, następny rar dla wszystkich klas dostępny bez trudów to Tężec 28 poziom, a później jest Geo Core na 32 poziom dla postaci magicznych). Łucznik ma natomiast tylko 2 bronie.. Ayol który nie jest taki dobry wcale.. dodaje 8+ siły ma 67 obrażeń i dodaje 40 many.. następny rar to
Piroklast od 35 poziomu Obrażenia: 96 Zręczność: +9 HP: +80 Kondycja: +60 już lepiej ale chodzi o to że Ayol jest bardzo słaby już na 22 lvlu są lepsze łuki w sklepie.. a rar to przecież LEGENDARNA broń.. i potężna.. to niech taka będzie.. Także róbcie nowy rarek, proszę _________________ TRIGENN - 66 VD pnie się w górę I wiele wiele innych. 3:) |
17 Mar 2014, o 13:41 |
|
Pogromca Valdaroga
|
A łuk Pinari, Kąsacz, Virral, Gjolmar.
Trochę tych łuków jest:) Edit Jest jeszcze Taehal z jastrzębiora:P _________________ Druid 129 i wciąż rośnie:) MO 134 nawalam z fireballa:D 100 level wbity 4.09.2014 "Quis custodiet ipsos custodes?" Morana ubita na 111 levelu. 21.05.2015 w składzie sh,bb,łuk,ryc... |
17 Mar 2014, o 14:19 |
|
Administrator
|
Zamykam i przenoszę.
Kokort napisał(a): Także róbcie nowy rarek, proszę Gdyby tak to działało, to deweloperzy nic, tylko by itemy tworzyli. _________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
17 Mar 2014, o 16:38 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |