Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Stworzenie Aukcji do gry.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 23 Mar 2014, o 20:25 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz Nick w grze: Smokdragons |
Mam pomysł odnośnie gry. Czy nie lepiej usunąć czat Handlowy i zrobić do Wielkich miastach takie jak Trentis , Arail , Kemenak itp. Aukcje z wyglądem np. Targowiska. Lepiej by się grało i kupowało różne przedmioty.
|
23 Mar 2014, o 20:36 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Po wpisaniu słowa "Targowisko" w szukajce, mamy 56 stron(!) tematów. Czy aby nie przesadzasz, tworząc kolejny?
|
23 Mar 2014, o 20:39 |
|
Uczeń Heremona
|
Dobre! I, co ważniejsze, megaorginalne.
23 Mar 2014, o 20:39 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Dobry pomysł, ale rzeczywiście była już masa podobnych tematów.
_________________ Gram już tylko vd i mi z tym dobrze Chętnie biorę udział w sesji fabularnej |
23 Mar 2014, o 20:44 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Racja, od groma tematów tego typu. No ale w końcu i w tym mogę napisać czy pomysł mi się podoba czy przeciwnie.
Mogę, i tak też zrobię. No więc według mnie takie pomysły są po prostu zbędne. Jest czat handlowy, który jest wystarczający. Od dawna ceny rarów i setów skaczą raz w górę raz w dół, podobnie jak z innymi rzeczami np. surowcami. Uważam że wprowadzenie domu aukcyjnego spowodowałby nagły wzrost cen. To moja opinia. _________________ Łączy nas jedno : pragnienie powrotu do ojczyzny inspirowane bratobójczymi walkami nie mającymi prawdziwego sensu. S2 <-- Rrroma 59 lvl , ( rycerz ) gildia FTT S2 <-- Alena 42 lvl ( vd) ... nieaktywny |
23 Mar 2014, o 22:58 |
|
Administrator
|
Zamykam i przenoszę do archiwum, pomysł przewijał się wielokrotnie.
_________________ Rzuff - s2 (Taern.pl) Rzuffi - s1 (Taern.com) Rzuff na YT: http://goo.gl/84D78E |
24 Mar 2014, o 01:11 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 26 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |