Strona 2 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Dla lubiących spam
Dla lubiących spam
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Współpracownik Gnarla
|
rzuff napisał(a): Nie podoba mi się, chcecie sobie popisać bez używania NKtalk czy fb, to stwórzcie pokój na jakimś czacie, jest tego mnóstwo. Dodatkowo, taka sytuacja zdarza się rzadko i raz na ruski rok byłoby to wykorzystywane. Równie dobrze możesz wysłać PW do kilku osób. Problem w tym, że nie da się na priwie rozmawiać z kilkoma osobami jednocześnie... _________________ "Jak szczęśliwie żyliby niektórzy, gdyby o sprawy innych ludzi tak samo mało troszczyli się, jak o swoje własne...." Nasti-VD 127 Ostlor NastiiiV- Dru 50 Larkas http://scr.hu/0exu/mfv5r |
|
28 Mar 2014, o 20:33 |
|
|
Duma Forum!
|
Nasti, nie wprowadzimy żadnego prywatnego czatu na forum.
|
|
28 Mar 2014, o 20:36 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Ale w czym problem? Istnieje SB - jeszcze nie widziałem, żeby ktoś za NORMALNĄ dyskusję na poziomie (choćby o grzybobraniu czy wyborze klocków hamulcowych do sejczento) się wzburzył (administracja) lub dostał ostrzeżenie (użytkownik). SB służy do komunikacji pomiędzy graczami - jeżeli nikt nie łamie regulaminu forum to poruszać tam można kwestie dowolne.
_________________ "Zawsze mam rację z prostego powodu-nie chrzanie głupot" - Kalart "Moja refleksja jest taka że kneblować każdy umie, domagać się sprawiedliwości wobec innych " - Mroczna "Wybacz jeżeli uraziłam Twoje myślenie" - Ruuda |
|
28 Mar 2014, o 20:40 |
|
|
Współpracownik Gnarla
|
Dobrze, odpowiedź dostałam. Temat więc można zamknąć
_________________ "Jak szczęśliwie żyliby niektórzy, gdyby o sprawy innych ludzi tak samo mało troszczyli się, jak o swoje własne...." Nasti-VD 127 Ostlor NastiiiV- Dru 50 Larkas http://scr.hu/0exu/mfv5r |
|
28 Mar 2014, o 20:46 |
|
|
Strona 2 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 20 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |