Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Widoczny exp psychorarów/epików
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
|
Dlaczego nie jesteśmy wstanie widzieć aktualnego expa naszych psycho/epików oraz widzieć ile trzeba wbić na dany lvlel (np. tak jak jest to z lvlem postaci)?
Może warto pomyśleć, aby to zrobić? |
22 Maj 2014, o 02:25 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Temat przewijał się setki razy. Opcja "szukaj" nie gryzie.
_________________ |
22 Maj 2014, o 02:32 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Racja. Temat był wielokrotnie poruszany, ale gdzie jest odpowiedź ekipy na ten temat? Dlaczego nikt z tym nic nie robi?
|
22 Maj 2014, o 02:46 |
|
Uczeń Heremona
|
_________________ Basfau - druid 116lv S3/S7 http://scr.hu/5nu/8uwes kod na nieśmiertelność "Jestem chory na Polskę" ~ Jerzy Duda-Gracz AvE Ja <3 Matematyka: Twierdzenie Drygurosa brzmi? Bug^2 + Lag^2 = Up^2 |
22 Maj 2014, o 07:09 |
|
Walczący z drzewcami
|
Temat jest nam dobrze znany. Nie wiem czy takie ułatwienia będą do przedyskutowania. Zamykam jako było poruszane b. dużo razy.
_________________ "Każdego dnia budzimy się, by walczyć o jutro, każdej nocy zasypiamy marząc o lepszej przyszłości" |
22 Maj 2014, o 07:37 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 20 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |