![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
jednoręczna broń dla magów
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
![]() |
Chodzi mi o wprowadzenie jednoręcznych broni dla magów do sklepów, które mogłyby być alternatywą dla tężca/ urntsala
|
21 Paź 2014, o 00:25 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 1 Paź 2012, o 19:14 Posty: 271 Miejscowość: Gromakowice Podziękowano: 12 razy Otrzymanych podziękowań: 37 razy Nick w grze: PLpenguin ![]() |
Neonufka napisał(a): Chodzi mi o wprowadzenie jednoręcznych broni dla magów do sklepów, które mogłyby być alternatywą dla tężca/ urntsala bron jednoreczna dla magow powinna byc czyms unikatowym, wkoncu wg mnie taka jest idea takich broni, by byly trudne do zdobycia, skoro magowie moga nosic tarcze to musza sie postarac, ew. kup sztylek ktory bedzie mial takie staty pod maga bo bywaja takie ![]() |
21 Paź 2014, o 07:41 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 13 Wrz 2011, o 22:12 Posty: 406 Podziękowano: 138 razy Otrzymanych podziękowań: 169 razy Serwer: Tolnor ![]() |
A gdzie opis, szczegóły? Zamykam.
_________________ "Każdego dnia budzimy się, by walczyć o jutro, każdej nocy zasypiamy marząc o lepszej przyszłości" |
21 Paź 2014, o 15:25 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |