![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Wywalenie z gry- a anulowanie zadania.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 8 Kwi 2011, o 18:28 Posty: 18 Miejscowość: Kozienice!!! Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Witam. Mój pomysł jest następujący. Otóż jak każdemu czasem zdarzy się reset połączenia z internetem, bądź po prostu kick z gry.
Zauważyłem, że po każdym takim przypadku, zadanie które robimy jest anulowane. Czy jest jakakolwiek możliwość zrobić coś z tym? Bo to trochę denerwujące, że kończę zadanie a tu kick i muszę czekać 15 min. pZDR! |
8 Kwi 2011, o 18:32 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
Temat już kilka razy pojawił się na forum, opcja "szukaj" nie gryzie.
![]() _________________ ![]() |
8 Kwi 2011, o 18:39 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 18 Sty 2011, o 20:48 Posty: 1556 Miejscowość: Konin Podziękowano: 28 razy Otrzymanych podziękowań: 34 razy ![]() |
Niestety. Ryzyk fizyk. Nie da się określić kiedy wyszedłeś z gry, bo coś, a kiedy zostałeś z niej wyrzucony.
Zlecenia są wtedy anulowane, tak było i będzie ![]() _________________ ![]() Surowe prawo, lecz prawo. "Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain |
10 Kwi 2011, o 13:09 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |