![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
ustawianie "ustawienia walki" podczas walki
Autor | Wiadomość |
---|---|
Zabójca Tilsai ![]() Rejestracja: 9 Kwi 2012, o 17:58 Posty: 769 Miejscowość: Gdańsk Podziękowano: 454 razy Otrzymanych podziękowań: 384 razy Nick w grze: Maldito ![]() |
Witam
Wpadłem na taki pomysł by dać możliwość ustawienia "ustawień walki" podczas rozgrywki poprzez długie przytrzymanie np. I Nieraz jest tak że potrzebujemy przerwy by ustawić "ustawienia walki" lub robimy to na odpoczynku. Myślę że to ułatwiło by sprawę w znacznym stopniu. _________________ Gram od: 2011-04-13 ![]() PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
1 Lis 2015, o 20:36 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 20 Cze 2013, o 12:30 Posty: 206 Miejscowość: Laedmoor Podziękowano: 133 razy Otrzymanych podziękowań: 52 razy Nick w grze: GoQu ![]() |
Wytłumaczysz jaśniej? Nie za bardzo rozumiem o co Ci chodzi. A tak, jednak rozumiem! Chodzi Ci o to aby móc w walce zmieniać i zapisywać strategię? Przecież wygodniej robi się to na odpoczynku
![]() _________________ Weź sobie te słowa do serca: jeśli Ty będziesz dla mnie miły, ja również. Jeśli będziesz zachowywał się jak glupiec i egoista - zerwiemy kontakt. |
1 Lis 2015, o 21:52 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
Nie widzę zastosowania dla tego pomysłu.
Pisałem już raz napiszę i drugi. Skup się na jakości pomysłów a nie ich ilości. |
1 Lis 2015, o 22:09 |
![]() |
![]() |
|
Zabójca Tilsai ![]() Rejestracja: 9 Kwi 2012, o 17:58 Posty: 769 Miejscowość: Gdańsk Podziękowano: 454 razy Otrzymanych podziękowań: 384 razy Nick w grze: Maldito ![]() |
Pirek napisał(a): Nie widzę zastosowania dla tego pomysłu. Pisałem już raz napiszę i drugi. Skup się na jakości pomysłów a nie ich ilości. Nie jesteś moim ojcem żeby mi życie układać ![]() Jak dla mnie pomysł byłby przydatny, jeżeli nie widzisz jego zastosowania to wystarczyłoby tyle napisać w poście, dziękuje ![]() _________________ Gram od: 2011-04-13 ![]() PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
1 Lis 2015, o 22:23 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 20 Cze 2013, o 12:30 Posty: 206 Miejscowość: Laedmoor Podziękowano: 133 razy Otrzymanych podziękowań: 52 razy Nick w grze: GoQu ![]() |
Dlaczego byłby przydatny? Rozwiń swoją wypowiedź, może zmienię zdanie po podaniu sensownych argumentów.
![]() _________________ Weź sobie te słowa do serca: jeśli Ty będziesz dla mnie miły, ja również. Jeśli będziesz zachowywał się jak glupiec i egoista - zerwiemy kontakt. |
2 Lis 2015, o 09:03 |
![]() |
![]() |
|
TrueOgre napisał(a): Dlaczego byłby przydatny? Rozwiń swoją wypowiedź, może zmienię zdanie po podaniu sensownych argumentów. ![]() Nieraz musimy poczekać na osobę która chce sobie ustawić taktykę, nie na wszystkich instach jest odp, poza tym podczas walki i tak mamy masę czasu gdy przewijają się nad nami te wszystkie powolne animacje. _________________ Gram od: 2011-04-13 ![]() PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
2 Lis 2015, o 21:07 |
![]() |
![]() |
|
Cóż,.jestem zdania że boss nie ucieknie. Jeśli masz ogarniętą ekipe to nie zbawi ich 30 sekund na przestawienie strategii.
_________________ Weź sobie te słowa do serca: jeśli Ty będziesz dla mnie miły, ja również. Jeśli będziesz zachowywał się jak glupiec i egoista - zerwiemy kontakt. |
2 Lis 2015, o 21:26 |
![]() |
![]() |
|
A więc pomysł wiele by nie pomógł.
Do zamknięcia _________________ Gram od: 2011-04-13 ![]() PEWNE INFORMACJE POZOSTANĄ UKRYTE ! ; ) MALDITO OSTLOR 101 TOLNOR 60 HELLSINGMO OSTLOR 44 VIP OSTLOR 37 OZ TOLNOR 31 |
16 Lis 2015, o 00:11 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |