CibCut
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 16 Sty 2016, o 22:42 Posty: 1 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz
Nick w grze: CibCuut
Serwer: Tolnor
|
Dom handlowy
Przychodzę z propozycją usunięcia czatu handlowego i postawienia w trentis lub innej lokacji domu handlowego. Polegałoby to na tym, że sprzedawca wystawia przedmiot na aukcje podaje cenę dzięki czemu kupiec może kupić dany przedmiot kiedy chcę, nieważne czy sprzedający może podejść do konwu lub nawet czy jest w grze. Tak samo działało by to gdy byśmy chcieli coś kupić. Myślę, że po takim zabiegu handel znacznie by przyśpieszył.
Pomysł słabo rozpisany, pod hasłem "targowisko" jest ich mnóstwo, lepszej jakości. Temat przenoszę do archiwum, proszę korzystaj z wyszukiwarki - Szymdaro
|
Dark_Woolf
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 11 Lut 2013, o 19:43 Posty: 132 Miejscowość: Drugi Krąg Piekielny Podziękowano: 82 razy Otrzymanych podziękowań: 65 razy
Nick w grze: Tehawanka
|
Re: Dom handlowy
Opisany problem jest obok kwestii podklas najczęściej poruszanym na forum. Wszystko, co było na ten temat do powiedzenia, zostało powiedziane. Wystarczy poszukać wątków dotyczących tzw. targowiska, żeby zobaczyć, co i jak.
_________________ Adhibe rationem difficultatibus.
|