Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
FILETY
FILETY
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 17 Mar 2011, o 23:05 Posty: 4 Miejscowość: Stuchowo Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Mam takie pytanie Czy można zrobić tak aby filety sprzedawać u Murraga lub u Anmenial bo takie chodzenie i teraz jeszcze ten portal to schodzi około 5minut
|
26 Maj 2011, o 14:02 |
|
Duma Forum!
|
Przeszukaj forum, podobne tematy byly wertowane i za kazdym razem spotykaly sie z odmowa.
|
26 Maj 2011, o 14:06 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 17 Mar 2011, o 23:05 Posty: 4 Miejscowość: Stuchowo Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
dzięki
|
26 Maj 2011, o 15:12 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 2 Cze 2011, o 14:03 Posty: 5 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Ale chyba możnaby zrobić tak, żeby je sprzedawać u Emilki z oknem dialogowym, w którym można wpisać liczbę sprzedawanych filetów (tak jak to jest u kowala na przykład), a nie, że sprzedając 50 filetów muszę klikać 50 razy ... bo można pomyśleć, że administracja ma udziały w fabryce myszek ...
_________________ S1 Deathstrike - Sheed |
11 Cze 2011, o 00:27 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Przeniosłem i dodałem ankietę. Pomysłów było kilka i widać, że ta zmiana jest potrzebna/niezbędna/przydatna ;]
_________________ NIKT z ekipy NIGDY nie poprosi Cie o HASŁO do konta. Mój kanał YT |
11 Cze 2011, o 00:38 |
|
Duma Forum!
|
Fakt bylo wiele takich prosb, ale nie sadze, zeby karczma byla zbyt odleglym miejscem do sprzedazy filetow, zwlaszcza, ze jest to najlepsze zrodlo zarobku dla low leveli. Jesli mialabym sie zgodzic na ktoras z propozycji ktora zapamietalam z podobnym tematow, to na jednorazowe sprzedanie wszystkich filetow, zamiast na pojedyncze klikanie.
|
11 Cze 2011, o 14:22 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Dokładnie.
Ewentualnie można by delikatnie podnieść cenę sprzedaży filetów ze względu na zwiększenie dystansu potrzebnego do pokonania jeśli chcemy sprzedać owe filety. To nie ma być szybkie, przyjemne i bezbolesne. To zarobek, więc jeśli chcemy coś uzyskać, coś musimy dać od siebie. W tym przypadku jest to nasz czas. _________________ Surowe prawo, lecz prawo. "Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain |
11 Cze 2011, o 14:25 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 88 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |