Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Stwór
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 11 Lut 2011, o 19:48 Posty: 25 Miejscowość: Brodnica Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 5 razy Nick w grze: DexiuQ Serwer: Tolnor |
Witam ja w temacie mymyślij bym stwora o nazwie mieszanina
Na niego była by jakaś wpłata ok. 250k i mógłby znajdować się na wyspie(tam gdzie murrag) Mogłoby z niego wypadać wszystko (rary) i czasami móglby mieć mniej HP. Jeśli chodzi o dalsze pomysły pisać _________________ s2 na zawsze w moim sercu! |
13 Cze 2011, o 10:12 |
|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 23 Maj 2011, o 20:57 Posty: 145 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 18 razy Serwer: Tolnor |
nie.
nie napisales po co on by mial byc. wgl nie przemyslane. taki twoj wymysl z nudow |
13 Cze 2011, o 10:15 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Widze, że nie postarałeś sie nic a nic... wyśil się rozbuduj bardziej swój pomysł dodaj jakieś screeny/ankiete, dopracuj to tak by było gotowe do wprowadzenia a nie piszesz troche i chcesz aby ktoś dalej dopisywał to nie o to chodzi. Wymyślasz coś to robisz to do końca a my oceniamy i ew. piszemy co jest nie tak i czy to jest w ogóle możliwe do wprowadzenia.
Prosze tutaj nie spamować, autor ma 1 dzień na poprawienie i dopracowanie jeżeli tego nie zrobi temat zostanie zamknięty bo i tak do niczego tutaj nie dojdzie. pozdrawiam. _________________ NIKT z ekipy NIGDY nie poprosi Cie o HASŁO do konta. Mój kanał YT |
13 Cze 2011, o 14:21 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 11 Lut 2011, o 19:48 Posty: 25 Miejscowość: Brodnica Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 5 razy Nick w grze: DexiuQ Serwer: Tolnor |
Nie ma dalszych pomysłów ale pomyśle
_________________ s2 na zawsze w moim sercu! |
13 Cze 2011, o 16:18 |
|
Chodząca legenda
|
Faktycznie mieszanka Na DZ jest wpłata 200k, spadają rary, jest wyspa, ranny mógł był ogr z Q.
Nawet po dopracowaniu jestem przeciw, na co komu taki mega boss (skoro mieszanina, to pewnie wszystkie ataki?), cholernie trudny do zabicia, dający co popadnie, drogi, na ogół szuka się czegoś konkretnego z danego bossa. Do farmienia zły, bo trzeba płacić :/ _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
13 Cze 2011, o 17:05 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Demonosk napisał(a): Nie ma dalszych pomysłów ale pomyśle Nie widzę sensu tego tematu... Jeżeli zakładacie temat gdzie chcecie wprowadzić nowego bossa/moba... Opiszcie dokładnie: - Jego statystyki - Jego skille - Gdzie ma być jego instancja i jak ma wyglądać ( coś jak klucz fyodora a może płatna jak duch lub coś w stylu modliszki ? troche kreatywności przy tym) - Jakie potwory mają go otaczać itd. Uwierz, że takie przemyślane pomysły będą miały dużo większe szanse na wprowadzenie niż ten Twój nic nie dający post. Temat zamykam bo nie widzę sensu jego kontynuacji. Jeżeli macie pomysły na nowe potwory/bossy proszę bardzo, ale dokładnie opiszcie!! _________________ NIKT z ekipy NIGDY nie poprosi Cie o HASŁO do konta. Mój kanał YT |
13 Cze 2011, o 17:14 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 90 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |