Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Honorowe pojedynki pod bramami miast
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Pomyślałem sobie, że skoro pod bramami miast jest zawsze tłoczno i gwarno, zawsze jakaś imprezka, ogniska i pełno rozmów, to może warto dać ludziom trochę prawdziwie męskiej zabawy. Można by wprowadzić jakiś nowy rodzaj pola, na którym rzuca się wyzwanie takie jak na arenie, przy czym walka toczy się na śmierć i życie. Taki miks pvp tego co mamy w zamku i na arenie. Z jednej strony obydwoje gracze muszą na taką walkę wyrazić chęć, z drugiej mamy dopingującą publiczność, a przegrany poza honorem gra ze śmiercią w karty.
Co Państwo na to? _________________ ZłyLas - S1 Rycerz Geldar - S1 - (VD 27) - turniejowy Pablous - S1- (Barb 19) - turniejowy |
26 Cze 2011, o 08:55 |
|
Chodząca legenda
|
Jak dla mnie bez sensu, możesz zapytać, czy ktoś chce walczyć na czerwonym polu albo iść na arenę, po co to mieszać. Poza tym nie wydaje mi się, żeby było dużo chętnych.
edit: Troszkę odbiegając od tematu - ilu masz honorowych graczy? Większość nie wie pewnie co to znaczy. _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. Ostatnio edytowany przez Szymdaro, 26 Cze 2011, o 20:42, edytowano w sumie 1 raz |
26 Cze 2011, o 15:44 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Dla mnie spoko.. często mam tak że ktoś zgrywa chojraka ale nie będzie szedł na arenę bo za daleko a karty za dużo zbierają.
Proponuję jednak aby zbierało połowę z tego co zbiera przy pvp. _________________ Błyskawica ~~DruiD~~ 53 LvL [On] Gromek ~~SheeD~~ 22 LvL [ON] |
26 Cze 2011, o 17:56 |
|
Uczeń Simona
|
Jestem na nie za nowym kolorem pola, ale proponuj czerwone ciapki wśród miśków.
_________________ I chodź bym szedł ciemną doliną zła się nie ulęknę. Nieograniczona władza w rękach ograniczonych ludzi zawsze prowadzi do okrucieństwa. |
26 Cze 2011, o 20:23 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 76 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |