Strona 2 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
mój pomysł na ulepszenie pvp
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Odnośnie samego tematu to... nie widze w tym zadnego ulepszenia.
Może to zaden argument ale 36lvl to grasz max w tą grę 1 miesiąc. Zostałeś pierwszy raz zaatakowany podstępnie przez niższy lvl, żeby się pumpek nie pojawił, po czym dołączyli prawdziwi killerzy. Zawsze można obejść prawo Zostałeś zabity i teraz żądasz zmian. OK A teraz powiem Ci jak wygląda to na wyzszych lvl umawiam się na walkę 1v1 z kimś, zaczyna się walka i nagle... do niego dołącza jego 2 kumpli, więc nie zostaje mi nic innego jak zawołać moich kumpli. Kończy się na tym, że zaczynają wszyscy znajomi dołączać do walki i nagle jest 10vs10. Więc z Twoim pomysłem strach byc agresorem.. nie psuj zabawy |
9 Lip 2011, o 19:19 |
|
Walczący z drzewcami
Rejestracja: 14 Kwi 2011, o 02:54 Posty: 233 Miejscowość: Częstochowa Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 17 razy |
Hmm pomyslek odpada... to juz zupelna utrata na pvp od tego jest czerwone pole (wolna amerykanka), ze jezeli Ty zaatakujesz lub Ciebie, to kazdy ma prawo dojscia do kogos chcesz uczciwej walki idz na arene innej perspektywy nie widac
pzdr |
9 Lip 2011, o 22:45 |
|
Strona 2 z 2 |
[ 12 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 21 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |