Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Promocja Platyny... czas zaczac???
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Witam szanownych graczy... wiec jak już wyżej napisałem proponuje poruszyć temat promocji platyny...i chyba nikomu nie muszę tematu tłumaczyć proponuje naszym GM wprowadzić sporadycznie promocje zakupy platyny co oczywiście będzie z korzyścią dla obu stron... gdyby czasem za tą sama sumę można było nabyć przkładowo 30/40 a może nawet 50% więcej platyny....bo widziałem i takie w innych grach... jestem przekonany że gracze w takim czasie najchętniej kupowali by platynę a i sami jej sprzedawcy odczuli by tą promocje pozytywnie na własnych "skórach" proszę o wypowiedzi i komentarze.. z góry dziękuje Płomyczek...
|
|
10 Lip 2011, o 14:55 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
jeśli już większa liczba platy, to nieznacznie - max 20%.
też spotkałem się z tym w innych grach i muszę przyznać że sporo osób zakupuje bonusową walutę w tym okresie. a i decyzja nie należy do GM tylko Administracji tak na przyszłość. |
|
10 Lip 2011, o 15:00 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
Jestem jak najbardziej za, pójdzie więcej platyny niż zawsze, na początek można zrobić na próbę niewielką promocję.
Czekamy na innych. _________________ - by Xarxas |
|
10 Lip 2011, o 15:04 |
|
|
Uczeń Simona
|
Ja jestem jak najbardziej za
_________________ "Hodor"-Hodor ImpoLuk s1 53lvl Syndicat s1 Druid 35 i ciągle rośnie |
|
10 Lip 2011, o 16:04 |
|
|
Chodząca legenda
|
Też popieram, często sprawdza się taka inicjatywa ze strony administracji, z jakiejś okazji np: dnia dziecka Sam nie kupuję, ale inni pewnie skorzystają ^.^
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
|
10 Lip 2011, o 16:17 |
|
|
Rejestracja: 14 Mar 2011, o 11:16 Posty: 10 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Ciekawa propozycja, oczywiscie w czasie trwanie tej promocji ilosc dodatkowej platyny powinna wynosic 10-20 %. Jednak decyzja nie nalezy do graczy a do administracji.
_________________ S3: Nine, NineDru - off S4: Neun - on |
|
10 Lip 2011, o 16:59 |
|
|
|
hmmm ale ta promocja obejmowałaby by tylko przelew czy też przelew i sms???
_________________ nick: Jenna lvl: 32 klasa: VD Cel postaci: wszystko po trochu rar EQ: Czengi i Martumal... wkrótce będzie barba |
|
10 Lip 2011, o 18:09 |
|
|
Zabójca Tilsai
|
Moim zdaniem świetny pomysł.
Promocje zawsze przyciągają kupujących _________________ ------------------------------------------------------------------------------ |
|
10 Lip 2011, o 20:18 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Zakup 500 sztuk platy już jest promocyjny (najniższa cena za 1 szt).
Kiedyś było jasno napisane ile jest sztuk gratis (zapis był źle interpretowany przez wielu graczy ...), teraz macie zwyczajnie niższą cenę przy zakupie większej ilości. W innych grach w których cena jest stała, niezależna od kupionej ilości, pojawiają się promocje 10-30% więcej. Tutaj mamy stałą promocję przy zakupie większej ilości. Ale oczywiście, jakieś sporadyczne/okolicznościowe promocje +5/10% przydałyby się. _________________ S2 ןןoɹ puɐ ʞɔoɹ Nasze społeczeństwo samo się ogłupia! 1 vs 1 - do 74 - 2 miejsce 2 vs 2 - 51+ - 1 miejsce 5 vs 5 - 51+ - 1 miejsce 5 vs 5 - do 50 lvl - 1 miejsce 3 vs 3 - 3 miejsce, we dwóch Brotherhood Of Death |
|
11 Lip 2011, o 07:38 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 9 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 21 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |