Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Poczta
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona
|
Mam taki pomysł ,aby można było przesyłać przedmioty , pieniądze paczką przez Poczte oczywiście przedmioty wysłane by znikały po jakimś tygodniu jeżeli odbiorca by ich nie odebrał. Drobny pomysł , i nie zaprzeczam zaczerpnełem pomysł z innych gier.
Jeżeli taki temat juz był to przepraszam musiałem go pominąć. _________________ Bruise s3 lvl: 49 - Na razie przerwa BruiseŁuk s3 lvl :47 - ciągle rośnie |
21 Lip 2011, o 19:18 |
|
Chodząca legenda
|
Nie pasuje mi to jakoś, wysłać komuś fizycznie istniejący sprzęt listem? Jakieś paczki może, poczta - pewnie tak samo jak w innej grze, może o to Ci chodzi. Jak dla mnie zbędna sprawa, zawsze można się spotkać.
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
21 Lip 2011, o 23:49 |
|
Uczeń Simona
|
No tak właśnie o to ,aby wysyłać przedmioty paczką .Uważam ,że to bardzo przydatna funkcja jeżeli gracze nie mogą się spotkać .
_________________ Bruise s3 lvl: 49 - Na razie przerwa BruiseŁuk s3 lvl :47 - ciągle rośnie |
22 Lip 2011, o 07:22 |
|
Uczeń Heremona
|
w Grze Legenda : Wojna smoków, takie coś było
duzo oszustów było na takie sprawy Mnie sie nie podoba pomysł lepiej troszke ruszyć D. i lecieć po dany przedmiot do innego ziomka |
22 Lip 2011, o 08:58 |
|
Walczący z drzewcami
|
Grałem w legendę, z rok czasu
Ta poczta do przesyłania itemów nie była głupia, ale tam był inny system podróżowania. W Taern jest to zbędny element, są ważniejsze tematy. Przejścia nie są na tyle długie, aby utrudniać handel. _________________ S2 ןןoɹ puɐ ʞɔoɹ Nasze społeczeństwo samo się ogłupia! 1 vs 1 - do 74 - 2 miejsce 2 vs 2 - 51+ - 1 miejsce 5 vs 5 - 51+ - 1 miejsce 5 vs 5 - do 50 lvl - 1 miejsce 3 vs 3 - 3 miejsce, we dwóch Brotherhood Of Death |
22 Lip 2011, o 10:04 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Rozwiązanie jest bardzo praktyczne, ale mało klimatyczne - mam na myśli głównie przesyłanie przedmiotów. Dlatego jestem przeciw.
_________________ And so I left - cold of heart and soul. Forced to the road, and the long, bitter night. |
22 Lip 2011, o 12:06 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 43 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |