Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Pety
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Wiem że były już podobne tematy ale jednak troche inne.
Ostatnio gdy expilem sobie z moim nietoperkiem trochę mnie wkurzyło że mój nietoperz robi tylko po 1 ataku. A wiec mój pomysł polegał by na tym a by nasz pet w opcjach miał wybór nastawienia do walki. Chodzi mi o takie coś: Ofensywa-Pet skupia się głównie na atakach, pomija obronę. Neutralny(domyślny)-pet atakuje, ale pamięta też o obronie. Defensywa-pet atakuje mało, głównie się broni. I jak co o tym sądzicie?? |
|
20 Lip 2011, o 21:50 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
Mi się podoba
Najprostsze rozwiązanie-zarazem najlepsze Dla przykładu z innej gry: _________________ Buszcik - BuszcikMag - BuszVd s2 -- Busio s0 |
|
20 Lip 2011, o 21:59 |
|
|
Uczeń Simona
|
Nie ten dział chyba:p tylko 'Pomysły i propozycje' , a co do tematu to według mnie nic to nie zmieni:P, mogliby też wprowadzić ucieczke peta w czasie walki w momencie kiedy gracz tego chce:P a nie w momencie kiedy bedzie miał poniżej iluś tam hp:P
|
|
20 Lip 2011, o 22:07 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Jestem stanowczo na nie. Ponieważ pet służy nam do pomocy no i się uczy. Czemu mamy sterować petem? Im jest lepiej wyszkolony to lepiej się broni i atakuje.
_________________ Masart s2 |
|
20 Lip 2011, o 22:26 |
|
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
AdersYooo napisał(a): Nie ten dział chyba:p tylko 'Pomysły i propozycje' , a co do tematu to według mnie nic to nie zmieni:P, mogliby też wprowadzić ucieczke peta w czasie walki w momencie kiedy gracz tego chce:P a nie w momencie kiedy bedzie miał poniżej iluś tam hp:P Jak nic nie zmieni jak obecnie pet praktycznie przez większość walk nic nie robi 1, 2 ataki na rundę i tyle. Po wprowadzeniu tej malej zmiany opłacalność kupna peta znacznie wzrośnie już nie będzie darmozjadem który kradnie nam expa dając mało od siebie masart napisał(a): Jestem stanowczo na nie. Ponieważ pet służy nam do pomocy no i się uczy. Czemu mamy sterować petem? Im jest lepiej wyszkolony to lepiej się broni i atakuje. Za taka pomoc co oferuje pet teraz to ja dziękuje a co do tego uczenia to nie zauważyłem nic w jego zachowaniu a wbiłem mu 10 lvli nadal jest głupiutki jak był na 30 lvlu. Do tego dochodzi mozolne expienie peta które nie jest łatwe z tego względu ze nasza postać szybko oddala się od naszego pupila i efekt który uzyskujemy wbijając kolejne lvle petowi nie jest współmierny do wysiłku jaki wkładamy w to. Tak wiec jestem za tym żeby ta mała zmiana została wprowadzona. |
|
24 Lip 2011, o 10:15 |
|
|
Duma Forum!
|
przeniosłem do właściwego działu i zgodzę się, były już podobne wątki
Heavenmaker |
|
24 Lip 2011, o 10:35 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 16 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |