Strona 2 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Możliwość wyrzucenia nieproszonych gość z pt....
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Pogromca Valdaroga
|
Też myślę, że opcja Urbanka będzie lepsza.
A co do wyrzucania, jeżeli już to oczywiście nie od razu, tylko po rundzie, gracza by wywalało. _________________ - by Xarxas |
|
27 Lip 2011, o 14:48 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Można byłoby to zrobić tak samo jak handel gdzieś u góry taki prostokąt by się pojawiał
_________________ Madrytczyk S1 Druid - 140 lvl - Life is a sharp sword, on which God wrote the live, love, suffer ... Jesteśmy tylko pionkami na planszy życia... Szczegóły tworzą doskonałość, a doskonałość nie jest szczegółem. - Do serca To weź pomarańczowy... |
|
27 Lip 2011, o 14:51 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
A czy nie byłoby to uciążliwe w trakcie walki?
_________________ Buszcik - BuszcikMag - BuszVd s2 -- Busio s0 |
|
27 Lip 2011, o 14:53 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
takie okienko w górnym rogu?
Ja czasem nie zauważę tego od handlu _________________ Madrytczyk S1 Druid - 140 lvl - Life is a sharp sword, on which God wrote the live, love, suffer ... Jesteśmy tylko pionkami na planszy życia... Szczegóły tworzą doskonałość, a doskonałość nie jest szczegółem. - Do serca To weź pomarańczowy... |
|
27 Lip 2011, o 15:03 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Urbanstyle napisał(a): Lepszym rozwiązaniem byłoby że jak ktoś chce dołączyć to do Lidera pt przychodzi wiadomość wpuścić "xxx" i tak czy nie co ja ???:P:P oczywiscie, ze mnie tak pomysl git w koncu sie przestana wpierdzielac nubki do pt i krasc rary na wendim albo exp _________________ Iksi 134 lvl s1 MO "Królowa jest tylko jedna !" by Apsik |
|
27 Lip 2011, o 19:43 |
|
|
Strona 2 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 19 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |