Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Kolory graczy
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
|
Taka mała propozycja
skoro już mamy kolor npc żółty mobki na biało, gracze z którymi mamy wojne na czerwono to może jeszcze jakiś kolor dla sojuszników? |
29 Lip 2011, o 13:41 |
|
Duma Forum!
|
A przyda sie to komus? (nie pytam zlosliwie, chce poznac opinie i argumenty za pomyslem).
|
29 Lip 2011, o 22:19 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Mi się ten pomysł podoba.
Jeśli w gidii będzie dużo graczy to będzie dosyć trudno zapamiętać wszystkie nicki. _________________ Darkograndi lvl 43 MO s1 (OFF) Darkuś lvl 53 Druid s1 (OFF) DarkuśRycek lvl 23+ Rycerz s1 (OFF) Darkusiek lvl 35+ Druid s5 (OFF) MÓJ NAJWIĘKSZY SUKCES: Lysmary nie weszły mi na +1^^ |
30 Lip 2011, o 08:55 |
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Mystheria napisał(a): A przyda sie to komus? (nie pytam zlosliwie, chce poznac opinie i argumenty za pomyslem). mi się przyda:) czy takie zapotrzebowanie jest wystarczające czy muszę zebrać kilka podpisów? |
30 Lip 2011, o 12:33 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Również uważam, że to dobry pomysł. Pomoże to np podczas walk z wrogiem. Będziemy wiedzieć, do kogo pisać w razie potrzeby pomocy i przed atakiem będzie od razu widać jaką "siłą" dysponujemy.
_________________ Breaner - S5 (BEGINING) http://www.facebook.com/BreanerOfficial Lvl to tylko cyferki przy nicku |
30 Lip 2011, o 12:38 |
|
Walczący z drzewcami
|
a no pomysł świetny
Ale da sie miec wojne i sojusz z tą samą gildią ... co wtedy ? |
30 Lip 2011, o 12:39 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Kto normalny robi sojusz i wojnę z tą samą gildią ?
_________________ Breaner - S5 (BEGINING) http://www.facebook.com/BreanerOfficial Lvl to tylko cyferki przy nicku |
30 Lip 2011, o 12:43 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Breaner napisał(a): Kto normalny robi sojusz i wojnę z tą samą gildią ? Błąd w założeniach : P |
30 Lip 2011, o 20:19 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 22 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |