Strona 4 z 4 |
[ 33 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Barba
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
A Pietolenie o szopenie, co z tego że ryc ma rozkaz, jak caly czas by musial walczyc w grupie żeby sobie podexpic cos, Misie trudno mi ubić ... jak tu celnosc do 30 spanie
U Barby jest dobrze i juz nie płaczcie, Gram ost z barba 60+ lvl i jak Nie dupnie w bosa za 1500, ja mu dalem wszystkie bufki , to 2k prawie ... , a rycek Sobie grzmoci na transie, Poswieceniu rozkazie, po 500 xd w miśki po 1,1 1,2k tylko co z tego jak w pierwszej rudznie traci sie Pa na "Rozkaz, Tarcze, " i cos jeszcze i zostaje miejsce na 2 ataki, po tych atakch misiu sobie da Defa na siecznei Boska celnosc 30-50% i zmiana ataku na kamyczki żeby sobie zmiienil defa, raz mialem ze dal pol na pol kamyki 30% na 2-3 Pa i mieczyk tez pozdro |
31 Lip 2011, o 21:54 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Mimo że eq mam nie najgorsze i wbity 55 lvl a umiejętnośći dobrze rozłożone..
W Babatka best hit 1307-wkręciłem już taki mój max... Znajomy barba mniejszym lvlem bił po 2k z moimi buffami z celnośćią równą mojej Coś jednak trzeba zrobić z tym potężnym uderzeniem... Jeśli chodzi o exp solo to tylko bicie ichiego. Misia w 1 rundzie mam def:400 Rozkaz + ataki coś mu tam HP ubędzie.. Natomiast w drugiej rundzie ciężko trafić Walka z drójką przynosi wiadomy skutek 4-5 runda i leżymy bo nic nie trafiamy Jednak jeśli chodzi o bossy to jest luzik. @ BiTVD Zgadzam się w 100% _________________ Buszcik - BuszcikMag - BuszVd s2 -- Busio s0 Ostatnio edytowany przez Buszcik 31 Lip 2011, o 22:12, edytowano w sumie 2 razy |
31 Lip 2011, o 22:08 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Dokładnie, To śmiech na sali że 60+ Lvl nie ubije 2 misiow !! i tak sie zaraz ktoś znajdzie co Wyprze nasze Zdanie, że Rycek jest za dobry haha :d
|
31 Lip 2011, o 22:10 |
|
Strona 4 z 4 |
[ 33 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |