Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Ignorowanie graczy
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Witam.
Jeżeli jest taka możliwość, to chciała bym, żeby wprowadzone zostało ignorowanie graczy nie tylko na czacie prywatnym, ale również na innych płaszczyznach (wiadomości prywatne, czaty ogólne i boczny). Po to dajemy ignora, żeby tego kogoś nie widzieć, a przeważnie jest tak, że jak dam ignora to mi spamują wiadomościami. Jeżeli jest to do wykonania to prosiłabym o wprowadzenie tego w grę. Pozdrawiam Rodzia _________________ Człowiek jest człowiekiem wtedy , gdy potrafi dać drugiemu człowiekowi chociaż odrobinę radości , okruszynkę nadziei , zrozumienia oraz serca . Gdy potrafi wywołać na twarzy drugiego człowieka nawet krótki szczery, uśmiech . |
|
1 Sie 2011, o 11:52 |
|
|
Uczeń Simona
|
Jak dla mnie bez sensu:p np. dasz ignora 2 osobom, później te 2 osoby gadaja z jakaś trzecią osobą na ogólnym i sie będziesz zastanawiała czy ta 3 osoba gada do siebie.
|
|
1 Sie 2011, o 12:46 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Dla Ciebie bez sensu, dla mnie nie. Jeżeli daję komuś ignora to nie chcę go czytać nigdzie. I nie chcę też, żeby mnie ktoś wiadomościami prywatnymi zasypywał, bo ma ignora.
_________________ Człowiek jest człowiekiem wtedy , gdy potrafi dać drugiemu człowiekowi chociaż odrobinę radości , okruszynkę nadziei , zrozumienia oraz serca . Gdy potrafi wywołać na twarzy drugiego człowieka nawet krótki szczery, uśmiech . |
|
1 Sie 2011, o 12:55 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Było już proponowane,był jeden wielki temat. Jeszcze jedno: To nie jest dział,napisze propozycję i poprosze o wprowadzenie, jeżeli Gm uzna to za dobry pomysł to wprowadzi,jeżeli nie to nie. Proszenie nic tu nie da
_________________ S3 |
|
1 Sie 2011, o 13:24 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
viewtopic.php?f=121&t=6572&hilit=blokady
tu masz temat mówiący o blokadach. między innymi o proponowanej przez Ciebie. ten temat zamykam. |
|
1 Sie 2011, o 15:01 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |