Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Animacja
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 15 Sie 2011, o 13:09 Posty: 6 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Proponuje zmianę animacji szczelania z łuku. Mianowicie z tego przystopnięcia na przykucnięcie. Według mnie będzie o wiele lepiej wyglądać , bo teraz to tak trochę dziwnie wygląda.
|
19 Sie 2011, o 03:03 |
|
Chodząca legenda
|
A widziałeś gdzieś kucającego szczelacza z łuku? Ja z tego co kojarzę raczej strzela się na stojąco. Dobra jest obecna animacja
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
19 Sie 2011, o 07:18 |
|
Uciekinier Taernijczyk
Rejestracja: 15 Sie 2011, o 13:09 Posty: 6 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Czasem masz że kucają i wtedy mają lepszą precyzję szczału , bo coś tam niżej jest środek ciężkości czy coś w tym stylu , no ale dobra to był tylko pomysł
|
19 Sie 2011, o 11:54 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 4 Lut 2011, o 13:14 Posty: 43 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
glodian napisał(a): szczelania z łuku. SZCZELANIA? Kolego masz w przeglądarce zapewne słownik.. on podkreśla źle napisane słowa na czerwono.. na dodatek proponuje korektę.. czasem z tego skorzystaj. Co do animacji... ja bym zmienił u łucznika animację gdy łucznik nie ma Kondy ,a używa gradu strzal.. z animacji wynika niby ze wySTRZELIL strzały.. a dopiero potem zdycha ze zmęczenia. _________________ ____________ Kwasio-S3 Dantor-S3 |
19 Sie 2011, o 12:11 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Temat niestety nie "szczelony" w dziesiątkę.
Animacje pozostawiają wiele do życzenia ale "pomysłów" tego typu nie dawaj na forum albo bardzie je dopracuj (zwiększ opis, uzasadnij) albo zachowaj je dla siebie. Zamykam. |
19 Sie 2011, o 15:41 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |