![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Więzienie
Więzienie
Autor | Wiadomość |
---|---|
Współpracownik Gnarla ![]() Rejestracja: 22 Sty 2011, o 16:08 Posty: 170 Miejscowość: Wrocław Podziękowano: 36 razy Otrzymanych podziękowań: 16 razy Serwer: Tolnor ![]() |
Szczerze ? To głupszego pomysłu nie widziałem (Bez obrazy
![]() Po co wieksza ilość szczurów ? Do wiezienia sie idzie za kare, ale gra nie polega na ,,Meczarniach" Bo zabicie 300 szczurów to nie lada sztuka, jest jak jest (Czyli dobrze), i lepiej dobrego nie zmieniać ;P _________________ 08.2010 START GRY SERWER 1 |
17 Sie 2011, o 18:43 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 8 Lis 2010, o 01:32 Posty: 4230 Miejscowość: Cagliharmon Podziękowano: 107 razy Otrzymanych podziękowań: 303 razy ![]() |
Obecnie jest tak, ze wiezienie nie jest zbyt surowa kara, dlatego mozna ja stosowac czesciej, natomiast po zaostrzeniu bylaby stosowana w gorszych przypadkach lamania regulaminu czatu.
|
17 Sie 2011, o 23:05 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 16 Sty 2011, o 02:38 Posty: 1597 Miejscowość: Szczecin Podziękowano: 109 razy Otrzymanych podziękowań: 101 razy ![]() |
Jak zawsze jestem za zaostrzeniem kar. oczywiście razem z ilością szczurów proporcjonalnie wzrastałby czas.
Skasowalem offtop, przyznalem Ostrzezenia - Lester |
19 Sie 2011, o 14:29 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 18 Sty 2011, o 20:48 Posty: 1556 Miejscowość: Konin Podziękowano: 28 razy Otrzymanych podziękowań: 34 razy ![]() |
Moim zdaniem jest dobrze tak jak jest.
Więzienie to o tyle wredna i surowa kara, że wyciąga gracza z robionej aktualnie rzeczy (nie ważne czy jest to instancja ducha zamku, zwiedzanie zapleczy karczmy z Emilką czy polowanie na lodowego smoka) wrzucając go do więzienia zmuszając do mozolnego bicia szczurów których resp nie jest zbyt duży. Dodatkowo delikwent dostaje knebel na czas ustalany przez wymierzającego karę. Czyli reasumując jestem na nie. Zaostrzenie kar i tak was czeka ![]() [Nie zdradzaj niespodzianki (przynajmniej jeszcze nie ![]() _________________ ![]() Surowe prawo, lecz prawo. "Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain |
19 Sie 2011, o 15:51 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |