![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Podział broni
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
![]() |
Co wy na to żeby wprowadzić coś takiego że dla MO,drutów,VD byłyby bronie ktore dawałyby + do obrażeń magicznych? Bo tym profesjom tak naprawde do ataku broń nie jest potrzebna, a dobrze by było mieć bron która dawałaby w obrażenia.
_________________ Magdziakk ŁUK-42LVL OFF Futre barba-37LVL OFF Scarface łuk- 35LVL ON SCARFACE ŁUK KOKS SILNY |
22 Sie 2011, o 10:47 |
![]() |
![]() |
|
Uciekinier Taernijczyk
![]() |
Lepiej rozpisz (nie będę się unosił bo moderatorzy którzy uważają się za świętych od razu dowalą kolejne ostrzeżenie szkoda mi ich) ale jakbyś ładniej napisał to może być nawet spoko
![]() ![]() _________________ Zapraszam na forum http://foto-praca.phorum.pl gdzie każdy fotograf może szukać pracy ![]() |
22 Sie 2011, o 10:53 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga
![]() |
Nie mam pojęcia o co chodzi, zedytuj post.
_________________ Lester - Barbarzyńca 70 lvl - [off] - 24.02.2013; [próba powrotu] - 05.05.2019 - 71 lvl |
22 Sie 2011, o 11:00 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() Rejestracja: 16 Sty 2011, o 02:38 Posty: 1597 Miejscowość: Szczecin Podziękowano: 109 razy Otrzymanych podziękowań: 101 razy ![]() |
jeśli dobrze zrozumiałem, chcesz aby broń wspomagała ataki magiczne, poprzez zawarte w niej obrażenia? to pokaż mi wzór, który wykorzystuje obrażenia do ataku (oczywiście jest uderzenie druida, ale ono wykorzystuje normalne obrażenia). obrażenia zwiększysz poprzez moc, w mniejszym stopniu wiedzę, ponieważ tak ułożone są wzory.
@white5540 skoro Ci nas szkoda to może nam pomóż? bo czytając Twoje posty odnoszę wrażenie, że masz się za nie wiadomo kogo. i ostrzeżenia na pewno są słuszne. |
22 Sie 2011, o 11:11 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 4 Lut 2011, o 13:14 Posty: 43 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
Moim zdaniem zwiększyłoby to jeszcze bardziej przewagę niektórych klas magicznych nad fizolami... MO waliłby wtedy powiedzmy,po 2k?
Ps. Ja moge pomoc 3siu xd _________________ ____________ Kwasio-S3 Dantor-S3 |
22 Sie 2011, o 23:26 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |