Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Grupy
Grupy
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uciekinier Taernijczyk
|
Witam.
Chciałbym dziś zaprezentować swój pomysł związany z forum mianowicie: Jak każdy wie wiele ludzi pochodzi z wielu grup jedni to fanatycy gier MMORPG inni to fani motoryzacji i mógłbym tak wymieniać i wymieniać a mój pomysł polega na tym by zrobić oddzielny dział grupy lub poddział w karczmie lub twórczości o nazwie grupy Jakby takie coś miało wyglądać? Każdy kto pochodzi z jakiejś grupy by zakładał temat np. Fani starej motoryzacji i każdy użytkownik który również jest fanem będzie mógł się wymieniać swoim zdaniem z innymi fanatykami starej motoryzacji Czemu miało by to służyć? Taern posiada kilka tys graczy no i na pewno większość z nich ma swoją pasje a taki dział którego zrobienie nie jest chyba wielkim problemem mógł by ich ze sobą połączyć a po co zaśmiecać karczmę fan klubami jakiejś rzeczy Kolejnym plusem jaki ja upatrzyłem to to że każde ugrupowanie będzie mogło robić swoje zloty na danym terenie polski jak na razie są tylko zloty taerna a jakby taki dział powstał to by każde ugrupowanie mogło się jakoś spotkać To chyba wszystko dziękuję i zapraszam do oddawania głosów w ankiecie _________________ Zapraszam na forum http://foto-praca.phorum.pl gdzie każdy fotograf może szukać pracy |
25 Sie 2011, o 17:01 |
|
Pogromca Valdaroga
|
To forum gry,a nie jakieś forum hobbystyczne
_________________ Buszcik - BuszcikMag - BuszVd s2 -- Busio s0 |
25 Sie 2011, o 17:07 |
|
Chodząca legenda
|
Też sądzę, że to zbędna sprawa. Jest temat - o sobie, tam możesz napisać co lubisz, jak ktoś ma podobne zainteresowania napisze na priv jeśli ma ochotę pogadać. Poza tym takich grup mogą być setki, a na pewno wielu graczy do każdej z nich nie dołączy.
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
25 Sie 2011, o 18:23 |
|
Duma Forum!
|
Co do pomyslu jestem na nie, poniewaz od tego jest juz dzial Fanart, gdzie gracze moga sobie na tematy hobbystyczne itp porozmawiac (byl temat o fotografii, ksiazkach itp).
|
26 Sie 2011, o 04:20 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Tak jak poprzednicy. Nie.
Takich wspólnych zajawek można śmiało szukać na fanarcie. Można tworzyć jakieś tematy, ale nie ma co iść dalej. To forum TAERNU, a nie hobbystyczne. _________________ Surowe prawo, lecz prawo. "Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain |
26 Sie 2011, o 09:28 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Również jestem na nie.
Za duzo zachodu było by z tymi grupami każdy chciał by inną dodatkowa zbędna robota. Temat nie spotkał się aprobatą ludzi więc zamykam. |
26 Sie 2011, o 09:46 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |