Strona 4 z 4 |
[ 38 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Ognista Sfera - MO
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uczeń Heremona
|
@Up
u mo tylko podpalka byla ruszana, lecz i tak odstaje od pvp ( oczywiscie troszke głowki i eq i pokonasz druta do 65 łuka 60 vd do 80 rycka gdzies 70 itp ) |
|
3 Wrz 2011, o 13:51 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
a podpalenie nie było ulepszane nie ? ....
_________________ Nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, są tylko Ci pozamykani w zakładach, i Ci którzy nie zostali przebadani. |
|
3 Wrz 2011, o 13:53 |
|
|
Uczeń Simona
|
no ale tą tarcze by mogli ulepszyć
_________________ "Chęć stania się kimś innym jest marnotrawstwem osoby, którą jesteś." |
|
3 Wrz 2011, o 13:55 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Mogą , nie muszą .
Jak ulepszą tarcze u MO to u ryca też:). _________________ Nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, są tylko Ci pozamykani w zakładach, i Ci którzy nie zostali przebadani. |
|
3 Wrz 2011, o 13:56 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Mo jest kruchy...a jaki mo ma byc?
Za tanka robił nie bedzie chyba... MO dostał potężne ulepszenie w postaci podpałki z wiedzy i styknie mu do czasu wejscia podklas(wiem wiem długo jeszcze poczekamy) lub masowego balansowania wszystkich profesji. _________________ Galmachar-Barbarzyńca 140lvl Ostlor Żmij Attawa Skin Blasku Allenor |
|
3 Wrz 2011, o 14:41 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Pomysł bardzo ciekawy, sensowny i przydatny. Sam miałem podobne pomysły ale nie przeszedł. Mi sie podoba jestem ZA. A sam drygu napisał ze to nie koniec zmian u MO to nie wiem o co kaman.
|
|
3 Wrz 2011, o 21:09 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Pewnia rzecz ma być zmieniona u mo za troszke duzo czasu lecz nie wiem czy moge powiedziec co.
|
|
3 Wrz 2011, o 21:18 |
|
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Prosze powiedz
|
|
3 Wrz 2011, o 21:23 |
|
|
Strona 4 z 4 |
[ 38 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2, 3, 4 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |