Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Turnieje 61+
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Heremona
|
Witam.
My na s1 mamy turnieje 61+ ( to troche niesprawiedliwe na turnieju koxu 61 vs koxu 100lvl jakie są tu szanse ?? ) Rozumiem zabijać na redzie mniejsze lvle bo robimy to na PK ale na turniejach powinny być jakieś szanse np. [Na wyszstkich serwach] Turnieje 60-75 75-85 85-100 Nie wiem czy taki pomysł był, nie chce mi się szukać Powinni coś z tym zrobić @Edit Z pewnych źródel dowiedzialem się ze rozpiska jest planowana. Ostatnio edytowany przez TheDaQ 3 Wrz 2011, o 20:46, edytowano w sumie 3 razy |
3 Wrz 2011, o 20:08 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Od razu czepianie się Reda ? Psychopatą człowieku jesteś? :O.
Daj spokój jak zmieniać turnieje to na każdym serwie , a nie bo Ty chcesz . _________________ Nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, są tylko Ci pozamykani w zakładach, i Ci którzy nie zostali przebadani. |
3 Wrz 2011, o 20:22 |
|
Uczeń Heremona
|
CHodzi mi o wszystkie serwy czlowieku przeczytaj dokladnie
bynajmniej na s1 czyli na s1 tak jest [ Nigdy nic ci nie pasuje i wszystkiego się czepiasz przez co wydajesz się totalnym dzieciakiem, tyle odemnie dla twej osoby ] @Down edytuj posty kolo i nie rob offtopu Ostatnio edytowany przez TheDaQ, 3 Wrz 2011, o 20:43, edytowano w sumie 1 raz |
3 Wrz 2011, o 20:24 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Ale i tak , moim zdaniem pomysł nie potrzebny :].
_________________ Nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, są tylko Ci pozamykani w zakładach, i Ci którzy nie zostali przebadani. |
3 Wrz 2011, o 20:35 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Przy turniejach z większą ilością osób jest przynajmniej MSL, ale i tak niemal zawsze wygrywają koksy, co ledwo w czterech mieszczą się w MSL w turnieju 5x5.
Przy turnieju 1vs1 nie ma ograniczeń, a przedział kilkudziesięciu lvl jest zbyt duży. Większość graczy nawet nie idzie - po co, mają dać koksom platę? |
4 Wrz 2011, o 17:10 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
"Po co mają koksom dawać plate ?"
... Lepiej niech dają koksą niż noobom :]. _________________ Nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, są tylko Ci pozamykani w zakładach, i Ci którzy nie zostali przebadani. |
4 Wrz 2011, o 17:26 |
|
Uczeń Heremona
|
Ja się nie zgadzam z daq'iem, często turnieje 61+/56+ są 2vs2 itp. gdzie ogarniętych 2 może zabić 100lvl, który nie może za wysokieo lvla do grupy przyłączyć- po to są MLW.
_________________ "I bierz co Ci dane, bądź losu panem!" Pomoglem? Daj kufelek browarka :=) https://www.facebook.com/pages/The-Prid ... 2137125151 Like'nij! 2 admin strony fanowskiej na fejsie! |
4 Wrz 2011, o 17:29 |
|
Uczeń Heremona
|
Pisałem już ze gadalem z adminem i turnieje zostaną inaczej rozpisane.
i chodzi mu tu o trunieje 1vs1 Zamykam. |
4 Wrz 2011, o 17:31 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |