Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Oznakowanie profesji.
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uciekinier Taernijczyk
|
Witam.
Chciałbym zaproponować coś takiego jak 'oznacznik' profesji czy coś w tym stylu. Chodzi o to, że są sytuacje w której jest problem jak odróżnić profesję, wiem że każda profesja ma inną postawę, ale nie zawsze możemy się zorientować, np. u profesji magicznych. Druga sprawa jest taka, że ktoś znienacka zaatakuje Cię na red mapce i jest problem jak ustawić obronę. Do końca nie wiem jak oznaczyć, ale mam pewną sugestię, że mogą być oznaczenia profesji w Taern, czyli np. ręka u druida na zielonym tle itd. Dziękuje za uwagę i pozdrawiam. P.S. Jeśli była już taka propozycja, to proszę o zamknięcie. _________________ S1-BlueEyes(23)-Druid. Ostatnio edytowany przez BlueEyes, 8 Wrz 2011, o 16:03, edytowano w sumie 1 raz |
|
8 Wrz 2011, o 15:59 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
Zbędne, efekt zaskoczenia rzecz dobra, nie raz widywałem łuków którzy w różnych okolicznościach zakładali broń białą, by zmylić przeciwnika.
Zaskoczenia rzecz dobra! _________________ Fiefiór -s3 http://www.youtube.com/watch?v=bmhVqOY22l8 |
|
8 Wrz 2011, o 16:03 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Tylko tak mówisz, ale jak ktoś cię zaatakuje i ustawisz złą obronę, to jest płacz i lament..
_________________ S1-BlueEyes(23)-Druid. |
|
8 Wrz 2011, o 16:04 |
|
|
Walczący z drzewcami
|
BlueEyes napisał(a): Tylko tak mówisz, ale jak ktoś cię zaatakuje i ustawisz złą obronę, to jest płacz i lament.. Life is brutal. Edit. Jeśli ktoś Cię zaatakuje to i tak wątpliwe, byś uszedł z życiem, a w innych sytuacjach... trudno. Zła obrona = zgon. _________________ Fiefiór -s3 http://www.youtube.com/watch?v=bmhVqOY22l8 Ostatnio edytowany przez Indywiduum, 8 Wrz 2011, o 16:09, edytowano w sumie 1 raz |
|
8 Wrz 2011, o 16:05 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Jest brutalne, ale niech nie będzie chociażby w grze.
@Down: Aha.. Tylko wiesz o tym, że atakujący stawia na pierwszy miejscu atak, a obrona pozostaje w tyle? Chyba, że jeśli chodzi Ci o 50lv. więcej to rozumiem, ale 15-20 ujdzie. _________________ S1-BlueEyes(23)-Druid. Ostatnio edytowany przez BlueEyes 8 Wrz 2011, o 17:46, edytowano w sumie 2 razy |
|
8 Wrz 2011, o 16:07 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
Tak, była już taka propozycja viewtopic.php?f=121&t=7120
_________________ Retired... |
|
8 Wrz 2011, o 16:18 |
|
|
Uciekinier Taernijczyk
|
Widać, że najwidoczniej nie przeszło.
Proszę o zamknięcie tematu. _________________ S1-BlueEyes(23)-Druid. |
|
8 Wrz 2011, o 16:22 |
|
|
Pogromca Valdaroga
|
Temat był poruszany
viewtopic.php?f=121&t=7120&p=53797&hilit=rozr%C3%B3%C5%BCnianie+profesji#p53797 Dieeu napisał(a): Tak, była już taka propozycja viewtopic.php?f=121&t=7120 oj ubiegłeś mnie nie zauważyłem. Zamykam. |
|
8 Wrz 2011, o 18:24 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |