![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Cykl: "Pytamy Adminów"
Autor | Wiadomość |
---|---|
Uczeń Simona ![]() ![]() |
Dobry pomysł:D
Jestem zdecydowanie za ![]() _________________ ![]() |
11 Wrz 2011, o 12:33 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 15 Paź 2010, o 21:59 Posty: 29 Miejscowość: Kraków Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 6 razy ![]() |
Verti napisał(a): @Dieeu: Nie chcę mieszać gazetki z tym pomysłem, przecież mamy wywiady z moderatorami i znanymi ludźmi, to oni mogą nam opowiedzieć o planowanych zmianach, nie potrzeba tu żadnych dodatkowych pytań i cudactw. Odpada, są już wywiady. Gazetki już w to mieszać nie chcę, nie zgadzam się. Zainteresowani tym pomysłem niech zrobią coś sami, ale żeby to nie zahaczało o gazetkę. Zostawcie ją w spokoju ![]() A mój pomysł w zamyśle ma sprawić żeby zwykły szary gracz jeśli tylko ułoży w miarę sensowne pytanie którym zainteresuje Admina miał możliwość uzyskania na nie odpowiedzi w przeciągu 2-3 dni i przy okazji podzielił się nią z innymi, a nie czekał 2 tygodnie na wywiad w gazetce, w którym słowo po słowie będzie musiał szukać odpowiedzi na zadane przez niego pytanie i jeszcze nie było pewny czy ono się pojawi. Także faktycznie nie mieszajmy tego pomysłu z gazetką Taernu. Napisałem już PW do Lestera z treścią otwierającą temat, jeśli wszystko wypali to ruszamy jutro ![]() _________________ PejaSLU - 86 LEVEL [VD] |
11 Wrz 2011, o 16:40 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach ![]() ![]() |
Właśnie, po co mieszać w to gazetkę, której nie ma (i nie będzie), skoro można odpowiadać na forum - po to zostało stworzone.
Ten temat powinien zostać wyczyszczony, ew. można założyć nowy i przykleić go. Admini co jakiś czas przejrzeliby pytania i na wybrane/wszystkie odpowiadaliby w miarę możliwości czasowych. Głupie lub prowokacyjne pytania powinny być karane ostrzeżeniami. |
11 Wrz 2011, o 17:38 |
![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga
![]() |
Dobra, mam PW od Peji. Ten temat zamykam, jutro po południu podczepie temat jakoś w karczmie.
_________________ Lester - Barbarzyńca 70 lvl - [off] - 24.02.2013; [próba powrotu] - 05.05.2019 - 71 lvl |
11 Wrz 2011, o 22:13 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 14 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |