Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Kneble - czyli ach żałuję za me złości
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Witam
Wiele osób , prawie każdy na swoim koncie ma nie zbyt czystej kartoteki. Ale jak wiadomo ludzie się zmieniają, poznają bardziej grę, żałują pewnych rzeczy, słów. Mam parę knebli i jaila ( po meczu z szwabami). I rozumiem gdzie popełniłem błąd gdzie powinienem zacisnąć zęby i pięści i nie pisać nic. Tak więc wpadłem na pomysł, aby po prośbie np Admina/Moda ( chyba może sprawdzić ile ma się knebli i jakie kary na koncie) aby dał coś aby można byłoby je odpracować, oczywiście praca zależała by od ilości i od siły knebli.Bo przecież nie ma nic za darmo. Np pomoc iluś tam graczy, zgłosić zachowanie czyjeś (ale wtedy zaczełoby się spam i wyścig kto pierwszy na kogo na kabluje). Jeżeli admin nabierze zaufania aby wyczyścił forum z zamkniętych i nie potrzebnych tematów. Oczywiście można by było to zmodyfikować i jak admini/mody mają jakiś lepszy wykres prac to też mogłby wejść w życie. Pozdrawiam |
14 Wrz 2011, o 10:46 |
|
Uczeń Heremona
|
Podobny temat zalozylem 3h temu zapraszam:)
http://forum.taern.pl/viewtopic.php?f=121&t=10012 _________________ -- Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki na cud trzeba chwilę poczekać |
14 Wrz 2011, o 11:12 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Podobny Twój mówi o tym aby były automatycznie kasowane, ja mówię o odpracowaniu swojej winy.
|
14 Wrz 2011, o 12:37 |
|
Zabójca Tilsai
|
Pomysł w sumie ciekawy ale raczej nie przejdzie.
Gdyż pomaganie powinno być za darmo a nie ja pomagam kurczaczkom a wy mi karte wyczyscicie. Drugi pomysl tez do mnie nie przemawia. Generalnie kary zostana, a jesli chcesz popracowac na + zmien zachowanie i nie lap wiecej knebli. Tak jak w zyciu, jesli byles kiedys karany to jest gdzies zapisane i nikt tego nie zmarze. _________________ W grze od 24.12.2010 W ekipie od marca 2011 |
14 Wrz 2011, o 20:24 |
|
Walczący z drzewcami
|
Zbędne... zamiast jakoś to odpracowywać po prostu przestań łapać kolejne a wszystko będzie dobrze.
_________________ Fiefiór -s3 http://www.youtube.com/watch?v=bmhVqOY22l8 |
14 Wrz 2011, o 21:05 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 5 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |