Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Osiągniecia
Osiągniecia
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Wpadłem ostatnio na nowy pomysł aby wraz z rozwojem osiągnięć i teraz po dziele to na 2 pomysły:
a) po zdobyciu osiągnięć można by było dawać doświadczenie i złoto i plate np zabijamy pierwszego zeda mamy nowe osiągniecie lecz to nic nam nie daje dopiero gdy zabijemy zedy na 2 poziom osiągnięcia da to nam :100 doświadczenia 100 złota i 1 plate b)po zdobyciu osiągnięcia ale z bosa otrzymujemy:1000 doświadczenia 1000 złota i 5 platy . Mam nadzieja ze jeden z pomysłów się spodoba.Zdobyte doświadczenie złoto i plata rosną w raz z poziomem osiągnięć jak na 1 jest 100 doświadczenia 100 złota i 1 plate to na 5 będzie 500 Doświadczenia 500 złota i 5 platy.na tym zakończę . ___________________ KinelII s1 poziom 28 i rośnie |
16 Wrz 2011, o 07:41 |
|
Chodząca legenda
|
Tematów było wiele o osiągnięciach, nawet identyczne. I troszkę nie po polsku to napisane. Niepotrzebne powielanie tematów, na pewno na razie to nie przejdzie, ale coś przydałoby się zrobić z tymi osiągnięciami, może takie bonusy, może inne.
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
16 Wrz 2011, o 08:58 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Temat był poruszany wielokrotnie, jest coś takiego jak opcja szukaj!
zamykam. |
16 Wrz 2011, o 09:23 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |