![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 18 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Lepsza grafika WALK!
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
![]() |
Mi się grafika podoba, na najniższej jakości przy grp 5 osób i smoku tnie niemiłosiernie.
|
20 Wrz 2011, o 12:49 |
![]() |
![]() |
|
Błądzący w Tunelach
![]() |
Dziwi mnie, że aż tylu ludzi użala się na to, że im się tnie i muszą obniżać ustawienia... ja mając neostradę z liveboxem (chłam niemiłosierny) gram na najwyższych ustawieniach i rzadko mi się coś tnie. Ale co do tematu... ja także chciałbym, aby przeciwnik z korzeniami był oplątany korzeniami itp. Ale bez stworzenia klienta to raczej zły pomysł... gra zacinałaby się jeszcze większej ilości osób. Po prostu.
|
20 Wrz 2011, o 14:02 |
![]() |
![]() |
|
Jedną nogą w Haligardzie
![]() |
Ale nie każdy może mieć tak dobry przesył. Można mieć neta 6mb ale mecz nie pooglądasz bo Ci tnie. A może być tak że ktoś z 1mb sobie może cały meczyk poogladać. Powinno być tak że np można dodać różne nowe animację grafikę np z tymi czarami ale widzieliby je jedynie osoby co mają najwyższe zaś Ci co mają najniższą tego by nie widzieli o ile się da.
Wilk syty i owca cała a admini by się napracowali. |
20 Wrz 2011, o 14:18 |
![]() |
![]() |
|
Współpracownik Gnarla ![]() ![]() |
Mało w której grze (nawet takiej pobieranej z swoim luncherem etc) widziałem tak fajną i jednolitą grafikę jak tu
![]() ![]() _________________ A little knowledge is a dangerous thing. ![]() PJONA! |
20 Wrz 2011, o 21:17 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() ![]() |
Według mnie grafika jest dobra,mi nic nie przeszkadza.
![]() _________________ "Chęć stania się kimś innym jest marnotrawstwem osoby, którą jesteś." |
20 Wrz 2011, o 21:28 |
![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 10 Lip 2011, o 16:38 Posty: 10 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
nie głupi pomysł ze starą ^^
![]() |
21 Wrz 2011, o 18:56 |
![]() |
![]() |
|
Duma Forum! ![]() Rejestracja: 8 Lis 2010, o 01:32 Posty: 4230 Miejscowość: Cagliharmon Podziękowano: 107 razy Otrzymanych podziękowań: 303 razy ![]() |
Napiszecie cos konstruktywnego, czy moge zamknac?
|
21 Wrz 2011, o 22:18 |
![]() |
![]() |
|
Uczeń Simona ![]() ![]() |
Mystheria napisał(a): Napiszecie cos konstruktywnego, czy moge zamknac? Sam temat i tak nie wniesie dużo do gry... Autor również nie sprecyzował... Według mnie-do zamknięcia _________________ ![]() |
22 Wrz 2011, o 07:14 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 2 z 2 |
[ 18 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |