Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Możliwość handlu Inhibitorami
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Jak w temacie, myślę że to jest dobry pomysł ponieważ jak wiadomo inhibitory są niezbędne do ulepszania sprzętu.
Są 2 sposoby na zdobycie inhi 1.Kupno przez platynę 2.Zdobycie z bossów tudzież sprawa jest dość skomplikowana, mianowicie na bossach typu fred czy GMO inhibitory dostają osoby od 1-3 bardzo rzadko 4 a na ponad 100 fredów nie spotkałem się żeby osoba 5 dostała, także tzw. tanki mają ze zdobywaniem inhi większy problem.A wielu graczom zalegają one po prostu w depozytach i sprzedają je.Dlatego proszę o rozpatrzenie tej sprawy. Mam nadzieję że moja prośba będzie pozytywnie rozpatrzona. Pozdrawiam _________________ s1 - Rycerz 110l vl Wojtaseq |
12 Paź 2011, o 20:09 |
|
Chodząca legenda
|
Część inhibitorów można produkować Nie polecam tej drogi, wychodzi duuuużo drożej niż za platynę. A handel inhibitorami to dobra opcja, częściowo byłby to handel platyną po kilka sztuk. Dopóki administracja nie zechce wprowadzić handlu platyną w dowolnych ilościach pomiędzy graczami (był taki pomysł, bardzo rozlegle opisywany i popierany) to pewnie i handel inhibitorami nie przejdzie.
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
12 Paź 2011, o 20:39 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Jest kilka postów gdzie gdzie administracja się wypowiadała na ten temat. Handlu inhibitorami nie będzie bo muszą być rzeczy łatwo dostępne tylko za platynę, Inhibitory można również tworzyć, lub zdobywać z bossów tak, że są dostępne dla zwykłego gracza Nie jest to co prawda łatwe ale jest wykonalne:).
Zamykam. |
12 Paź 2011, o 22:30 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 3 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |