Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Pomysł na nowego bossa
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 17 Mar 2011, o 16:26 Posty: 20 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Cześć, wpadłem ostatnio na pomysł na nowego bossa.Widziałem już w jednej gierce tego typu potwory.Boss nazywał by się Meduza chyba każdy wie z mitologi co meduza potrafi dla tych którzy nie wiedzą . Meduza była najmłodszą i najgroźniejszą z trzech Gorgon, jako jedyna była śmiertelna. Zamiast włosów miała węże,a jej spojrzenie zmieniało żywe istoty w kamień. i to by był jej główny debuf zmieniający przeciwnika w posąg z kamienia unieruchamiając na np 3 rundy ( podpieram się bufem ducha lodu który zamraża). Z tego co wiem miała też przy sobie łuk którym osłabiała przeciwnika lub zabijała ( lub się mylę ) to by był jej atak dystansowy Strzelanie z łuku strzałami z bufem np:zatrucie i zwykły strzał, fizyczny atak wiadomo z liścia lub uderza łukiem. Hity oraz rary zostawiam twórcom gry bo nie mam pojęcia, ale moja propozycja wygląda tak : strzał z łuku do 300 dmg zatrucie na 5 rund obrażenia co turę za zamianę w kamienny posąg 100-150 rary: Hełm dla Magów, Łuk i Pas dla postaci fizycznych lub dystansowych ( Łucznik ) To jest moja propozycja Bossa dla graczy od 45 lvl.Oczywiście propozycja co do dmg i rarów lub levela może się zmienić to już zostawiam tym tam na górze ^^ to jest tylko mój mały skromny pomysł jeśli się nie przyjmie to trudno po to jest ten dział.Co do miejsca występowania też liczę na wasze propozycje. Przepraszam za błędy ort i stylistyczne orłem z Polskiego nigdy nie byłem.Nie potrafię rysować więc daje przykład jakby miał wyglądać ten boss to już zależy od grafika czy kogoś tam kto się tym zajmuję a może ktoś zrobi konkurs na wygląd tego bossa.http://imageshack.us/photo/my-images/43/meduzau.jpg/ Pozdrawiam Bomp s1
|
30 Paź 2011, o 23:43 |
|
Walczący z drzewcami
|
Przeciw.
Kolejny nie przemyślany pomysł o nowym bossie _________________ dr 120 |
31 Paź 2011, o 00:27 |
|
Rejestracja: 17 Mar 2011, o 16:26 Posty: 20 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Lehmar napisał(a): Przeciw. Kolejny nie przemyślany pomysł o nowym bossie Był bardzo dobrze przemyślany tylko Nie mam tak bujnej wyobraźni jak co niektórzy i napisałem ze pomysły wasze mile widziane |
31 Paź 2011, o 00:47 |
|
Walczący z drzewcami
|
Oryginalnych bossów w 10 minut każdy może wymyślić z tuzin, w 20 minut jeszcze można nakreślić jakieś fajne tło fabularne i ogólnie "klimat" w okół owych, więc jak sam widzisz to nie jest problem.
Pomysłów na bossy nie brakuje, szałem nie jesteś w osłupienie nie wprawiasz. Porównaj ten temat z tym tematem i zastanów się czego mu brakuje. Bossa może wymyślić bez problemu każdy i nie brakuje ich ale oryginalnych systemów instancji, chyba, że chcesz by to był kolejny bzdet do którego się po prostu wchodzi, wybija potworki i farmi rary. _________________ Fiefiór -s3 http://www.youtube.com/watch?v=bmhVqOY22l8 |
31 Paź 2011, o 00:56 |
|
Dobrze . Jestem słaby, to był zły pomysł przepraszam że zaśmiecam forum . wpadłem na pomysł wiec go napisałem widocznie moje pomysły są do bani więc nie będę się udzielał w życie taernu zostanę przy zwykłym szarym ludzikiem biegającym bo mapce .
|
31 Paź 2011, o 01:47 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Hugasek napisał(a): Dobrze . Jestem słaby, to był zły pomysł przepraszam że zaśmiecam forum . wpadłem na pomysł wiec go napisałem widocznie moje pomysły są do bani więc nie będę się udzielał w życie taernu zostanę przy zwykłym szarym ludzikiem biegającym bo mapce . Nie, nie wpadłeś na pomysł ty go ściągnąłeś z mitologi. Taern nie jest grą mitologiczną Zamykam. |
31 Paź 2011, o 09:53 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 22 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |