Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Tarcza dla rycerzy
Tarcza dla rycerzy
Autor | Wiadomość | |
---|---|---|
Uczeń Simona
|
Oto nowa tarcza dla . Zrobiłem ją ponieważ na 80 lv nie chce chodzić z smoczym skrzydłem .
Mam nadzieję że ją zakceptujcie Nie posiadasz wymaganych uprawnień, by zobaczyć pliki załączone do tej wiadomości. |
|
18 Lis 2011, o 07:06 |
|
|
Uczeń Simona
|
I chce ją jako pierwszy .
A i zapomniałem tą tarcze będzie można dostać z lodowego smoka Saintx: zamiast pisać post pod postem użyj opcji edytuj |
|
18 Lis 2011, o 07:14 |
|
|
Zabójca Tilsai
|
za dużo statystyk daje, powinna być co najmniej na 85lvl, poza tym z waldka lecą juz 4 rarki, na przyszłość pomysł dokładnie przemyśl, posty edytuj i używaj opcji szukaj
_________________ We are all the same, players in the game. |
|
18 Lis 2011, o 10:30 |
|
|
Chodząca legenda
|
Mogłeś się bardziej wysilić a nie zajumać grafikę z Herosa
|
|
18 Lis 2011, o 10:44 |
|
|
Błądzący w Tunelach
|
pancerze po 50? smiech na sali nie ma takiej tarczy senek ! koniec imprezy
|
|
18 Lis 2011, o 11:48 |
|
|
Uczeń Heremona
|
Obecnie pojawiło się kilka tematów dotyczących tarcz dla rycerzy na wysokim Lv ( smocze skrzydło przestało zadowalać graczy na poziomie 60/70+).
Właściwie co do rarów to jest taki konkurs życzeń. Każdy nowy RAR wprowadza zmiany w bilansie sił postaci w stosunku do pozostałych ~ z tego powodu tylko Administratorzy wraz z pozostałymi odpowiedzialnymi osobami są kompetentne do decyzji czy wprowadzić jakiś rar/na jakim poziomie/ co ma dawać W związku z czym wraz z taką tarczą powinny się pojawić równolegle inne rary dla postaci magicznych + jakiś uniwersalny bądż dla fizoli. Chyba że z bilansów wynikało by jakoby ryc na dużym Lv był poszkodowany. Dlatego cytując: koperek napisał(a): za dużo statystyk daje, powinna być co najmniej na 85lvl, poza tym z waldka lecą juz 4 rarki, na przyszłość pomysł dokładnie przemyśl, posty edytuj i używaj opcji szukaj Zamykam ten temat, jeżeli chcesz się wypowiedzieć o nowej tarczy dołącz się do istniejących dyskusji a wtedy wszystkie pomysły będą w jednym temacie i łatwiej będzie wybrać i porównać _________________ Saintx - Sheed 44Lv (w stanie spoczynku) Siantx - Druid 51Lv (skacze po wieży) |
|
18 Lis 2011, o 12:19 |
|
|
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 18 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |