Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Pomysły
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
Rejestracja: 28 Lis 2011, o 17:21 Posty: 28 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Mam świetny pomysł żeby zrobić nową krainę w której każda profesja by miała swoją Wioskę więcej questów a i nowe profesje takie jak Magowie Energi i Wody nowe bronie takie jak kuszę dla łuczników i więcej miejsc do kupowania rzeczy przydały by się także nowe umiętnosci walki po 30 lvl
|
29 Lis 2011, o 16:33 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Ilość znaków interpunkcyjnych nie powala ... Co do tematu na razie jestem na nie , dlatego że nie rozwinołeś swojego pomysłu . 0/10
|
29 Lis 2011, o 16:40 |
|
Pogromca Valdaroga
|
jaki malkontent, od razu na nie... ja tam uważam że pomysł świetny, nowe lokacje, nowe questy, nowe profesje, nowe itemy, że też nikt na to nie wpadł wcześniej - myślę że twórcy gry powinni od razu wziąć się do roboty ^^
|
29 Lis 2011, o 17:14 |
|
Uczeń Simona
|
Ja narazie na nie ale rozświetl nam troche głowe.Rozwiń ten pomysł
|
29 Lis 2011, o 18:37 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Naprawdę kapitalny pomysł,że też nikt inny na to wcześniej nie wpadł
_________________ Huron - 86 lvl Łucznik s2 Start gry: 19.12.2010 |
29 Lis 2011, o 18:47 |
|
Uczeń Heremona
|
Pomysł który przedstawiłeś jest już zwarty tutaj : viewtopic.php?f=121&t=10356&start=30
Jeżeli chcesz coś rozwinąć dołącz do dyskusji Dodatkowo nowe bronie i instancje zawarte są również w tym pomyśle : viewtopic.php?f=120&t=11947 Oraz w każdym z licznych pomysłów na nowych Bosów takich jak np.: viewtopic.php?f=120&t=12150 (ten dość ciekawy) viewtopic.php?f=121&t=9038 viewtopic.php?f=121&t=12139 viewtopic.php?f=121&t=11103 i wiele innych... Zatem kiedy chcesz zaproponować coś nowego postaraj się to rozwinąć chociaż w takim stopniu jak w tematach powyżej (linki), oraz sprawdź czy podobny pomysł już nie padł. Aczkolwiek dobrze że się udzielasz i chcesz zmian Administracja naprawdę ma z czego przebierać szukając inspiracji do stworzenia nowych instancji borni i Bosów, ma również swój z góry założony plan rozwoju gry Więc tylko niektóre z propozycji są w stanie się wpasować do ich założeń. Temat zamykam. _________________ Saintx - Sheed 44Lv (w stanie spoczynku) Siantx - Druid 51Lv (skacze po wieży) |
29 Lis 2011, o 18:59 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 10 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |