Strona 2 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Strategia początkowa ??
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
Rejestracja: 8 Paź 2011, o 19:01 Posty: 87 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
hmm.. nom był już taki temat jest gdzieś na forum ale niechce mi sie szukać
|
3 Gru 2011, o 01:09 |
|
Duma Forum!
|
Ok nie moge znalezc tematu, ale pamietam kilka argumentow, ktore przyczynilo sie do jego odrzucenia:
-gra nie ma polegac na tym, ze zostawisz swoja postac bez nadzoru i bedziesz w 100% bezpieczny. -napisanie liderowi grupy "zw" to doslownie sekunda - dwie. -bylbys bezpieczny (bezpieczniejszy), gdybys zostawil postac na afk i zaatakowalby ja ktos inny, a chodzi o to, ze zostawiajac postac na pastwe losu masz nie miec szansy. -byloby to nieklimatyczne (jak wojownik zasypia, to mu podcinaja gardlo i nie ma szans na przezycie, a nie ucieka bo ma wlaczony tryb bezpieczny ^^). -to samo jesli sie po prostu zagapisz i nie zdazysz ustawic strategii. Masz wtedy zaplacic za gapiostwo i pasc (no chyba, ze reszta druzyny Cie uratuje, to im wtedy dziekuj ). -zawsze mozesz wylogowac sie, lub wylaczyc przegladarke jak masz naprawde awaryjna sytuacje, a jak sytuacja jest tak awaryjna, ze nawet na to nie masz czasu, to chyba smierc postaci jest najmniejszym Twoim zmartwieniem ^^ |
3 Gru 2011, o 20:38 |
|
Walczący z drzewcami
|
viewtopic.php?f=121&t=8371
To był mój temat. Teraz z perspektywy czasu też jestem zdania że nie ma o czym mówić.Odejście od kompa nie jest nagłą decyzją.Zwykle jeśli musimy odejść to wcześniej o tym wiemy. Wtedy ustawiamy sobie sam def i po kłopocie.Można w miarę spokojnie oddalić się na chwilkę od kompa. A argument o śpiącym wojowniku powinien przemówić do każdego^^. _________________ Silwer - Rycerz 107 lvl - Tolnor |
3 Gru 2011, o 21:03 |
|
Strona 2 z 2 |
[ 13 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |