Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Gildia i zdobywanie składników do rozbudowy
Autor | Wiadomość |
---|---|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Składniki wypadające z mobów są ciężkie i bardzo szybko zapełniają ekwipunek. Nie raz zdarzyło mi się po ubiciu geo lub ichi nie mogłem nic podnieść bo mam full w plecaku. Pomysł jest taki aby dodać jakieś potwierdzenie czy chce brać te składniki ( te do rozbudowy gildii).
_________________ bla bla bla próba szpreja |
6 Gru 2011, o 20:32 |
|
Chodząca legenda
|
Wyrzuć je z plecaka jak nie chcesz i po kłopocie.
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
6 Gru 2011, o 20:45 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Myślę,że jest to specjalne utrudnienie,żeby nie można było tak szybko uzbierać składników do rozbudowy gildii Nie ma co narzekać - trzeba grać,a jeżeli się nie podoba - popieram Szymdaro,po prostu wyrzuć surowce na ziemie.
|
6 Gru 2011, o 23:04 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
No to chyba się nie zrozumieliśmy Ja chciałbym to jakoś zablokować żeby wcale nie wchodziło do ekwipunku. Na przykład dodać magiczny przycisk którym będziemy zezwalać bądź blokować zbieranie surowców potrzebnych do rozbudowy gildii.
_________________ bla bla bla próba szpreja |
7 Gru 2011, o 08:15 |
|
Pogromca Valdaroga
|
a co tu rozumieć...
surowce do rozbudowy gildii wpadają do plecaka bez pytania, tak samo jak wszystkie inne dropy z mobów. jeżeli nie są potrzebne, to wyrzucenie ich zajmuje maks dwie sekundy. jak nie mam problemów, to sobie je sam wymyślę? ;p |
7 Gru 2011, o 08:27 |
|
Uczeń Simona
|
heh...
dokładnie jak wyżej... cóż to za pomysł działający na jednostkę? nikomu to nie przeszkadza że ma coś w plecaku więcej a jeśli już to 2 kliki i funkcja przeciagnij i upusc i jedziesz dalej fajne to to że jak item się wyrzuca to jest potwierdzenie czy na pewno i znów ludzie by prawie automatem klikali wywal... czy blokuj nie czytając... a tak nie ma większego problemu do bossa nie przeszkadza ci to co jest w plecaku a potem wywalasz to co Ci zbyteczne jak się miejsca nie ma z resztą powtarzam to co masz wyżej |
7 Gru 2011, o 10:22 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |