![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
nowy sposub na zdobywanie pieniędzy w taernie
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 7 Gru 2011, o 18:09 Posty: 10 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
1 dla low lev
gra w karty czyli pokier wchodziło by sie do karczmy i stał by człowiek dajmy na to pan kazimierz ktury dawał by propozycje gry w karty min postawic mozna by było 500 złota a wygrało by sie kolejne 500 i brało te swoje 500 czyli bysmy dostali stawke która postawiliśmy + to co postawiliśmy a max do postawienia było by 2500 golda 2 gra w kości np przy drogach lub gdzie kolwiek stali by ludzie którzy proponowali by gre w kosci min postawić 5000 golda max 15000 to sposub dla high lev zasada taka sama jak gra w pokera poker na 5 kart liczba kości 6 sory z błędy mam nadzieje że pomysł sie spodoba na zdobywanie kaski łuk 20 s4 |
9 Gru 2011, o 18:33 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 18 Sie 2011, o 06:08 Posty: 232 Miejscowość: Warszawa Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 20 razy Nick w grze: Djcompany Serwer: HardCore ![]() |
Moim zdaniem kolejny pomysł do ... kitu
Popracuj nad ortografią, a potem zrób jedną porządną propozycje a nie 3 bez sensu i niedopracowanych Znowu na NIE _________________ ![]() ![]() |
9 Gru 2011, o 18:41 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 7 Gru 2011, o 18:09 Posty: 10 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz ![]() |
a czemu na nie i czemu ne dopracowany a pozatym mam dysleksje
|
9 Gru 2011, o 18:43 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 18 Sie 2011, o 06:08 Posty: 232 Miejscowość: Warszawa Podziękowano: 1 raz Otrzymanych podziękowań: 20 razy Nick w grze: Djcompany Serwer: HardCore ![]() |
ja mam dyslekcje i jakoś potrafię się zebrać i napisać:D
Mam cały pakiet dys, i to mnie nie usprawiedliwia. Niedopracowany z powodów: 1.Niema miejsca na to w karczmie, a przy drodzie i tak jest za dużo:D 2.Brak grafiki. 3.Niema takiej gry jak Pokier:D 4.Jaka by była szansa na wygraną?? Na czym by polegało?? 5.Jakby miało to wyglądać w praktyce... 6.Gospodarka się załamie i obleganie tych miejsc 7.Admini mają lepsze rzeczy do roboty:D 8.Jak myślisz za ile to wprowadzą??... 9. ... Nawet czy wprowadzą:D Może dlatego... _________________ ![]() ![]() |
9 Gru 2011, o 18:50 |
![]() ![]() |
![]() |
|
Pogromca Valdaroga ![]() ![]() |
Temat hazardu był poruszany wielokrotnie. Opcja szukaj nie boli.
Zamykam. |
9 Gru 2011, o 20:47 |
![]() |
![]() |
|
Walczący z drzewcami ![]() Rejestracja: 28 Gru 2010, o 03:25 Posty: 251 Miejscowość: Warszawa Podziękowano: 17 razy Otrzymanych podziękowań: 29 razy Nick w grze: Ceol ![]() |
Pirek zapomniał zamknąć :D
_________________ dr 120 |
9 Gru 2011, o 22:23 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Strona 1 z 1 |
[ 6 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |