Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Nabijanie prestizu do rozbudowy budynkow
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
Witam chcialbym zaproponowac system nabijania prestizu miedzy gildiami.
To moj pomysl : Robic ustawki z msl zeby nie bylo 5x 90lvl vs 5x 60lvl o prestiz gildyjny np minimum 500 wygrana druzyna zyskuje prestiz a przegrana traci 30% umowionego prestizu. Walki umowic na konkretna godzine i gildia wystawia swoich czlonkow , ktorzy beda sie bili o prestiz dla swojej gildi. Miejscem moze byc arena bo zrobienie budynku do tego mogloby dlugo potrwac. Jesli ktos ma dodatkowe pomysly to smialo piszcie |
14 Gru 2011, o 16:55 |
|
Uczeń Heremona
|
Więc tak, To jest mój system:
-Pytasz szefa wrogiej gildi o pvp grupowe -Robisz pvp grupowe Uwagi. Tylko Deb. za przeproszeniem zgodzi się na nierówną strate prestizu wiec nie wiem o co tyle strachu. Jak nie 5 na 5 bo za mocni to zawsze jest 3/4 vs 5. |
14 Gru 2011, o 16:57 |
|
Błądzący w Tunelach
|
neksus a widzisz zeby na s3 były jakis wojny?
|
14 Gru 2011, o 17:09 |
|
|
ja proponuje aby bez wojen moznabylo ustawiac walki. Poprostu lider pisze do innego lidera gildi jesli obaj zaakceptuja to jazda robimy druzyne i walczymy o prestiz
|
14 Gru 2011, o 17:12 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Ta... "my przegramy dwa razy, wy przegracie dwa razy..." zyska się 200% prestiżu, straci się 60%. Czyli każdy zabiera 140% umówionego prestiżu i wszyscy zadowoleni
|
14 Gru 2011, o 17:26 |
|
Chodząca legenda
|
Słaby pomysł, od walk i zdobywania prestiżu w ten sposób są wojny (albo ich nie ma).
_________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
14 Gru 2011, o 17:43 |
|
|
hmm w sumie kyth ma racje nie pomyslalem o tym jednak zly pomysl zamykam temat
|
14 Gru 2011, o 18:08 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 7 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |