Strona 2 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Pomysł na event bożonarodzeniowy
Autor | Wiadomość |
---|---|
Chodząca legenda
|
Abstrahując zupełnie od czasu świątecznego (dla części graczy - nie każdy przecież musi mieć święta) i kto ile, kiedy gra nie sądzę, żeby był taki event potrzebny. Byłaby to metoda na szybkie i łatwe zyski dla nielicznych osób, które w tym okresie by grały. Nie dość, że przeliczane na złoto to jeszcze w platynie, na czym administracja byłaby pewnie troszkę stratna. Dla takiego przykładowego hlvl zabicie tej choinki to kwestia pewnie minuty, może 2 i od razu prezent. Jak ktoś by grał przez 3 dni po te 10+h co nie jest rzadkością dorobiłby się niezłej fortuny.
Poza tym - jedna choinka to jeden prezent? Co w przypadku bicia w grupach? I faktycznie sporo z tym roboty, a przed Świętami na ogół ludzie mają inne zajęcia, więc sądzę, że administracja troszkę przystopuje z tworzeniem nowości. _________________ Mój kanał na YT Życie jest jak szachy: albo posuwasz królową, albo bijesz konia. Życie jest jak szachy: najbardziej żałujemy ruchów, których nie możemy cofnąć. Prawdziwie wolnym człowiekiem jest tylko ten, kto nikogo nie kocha. |
9 Gru 2011, o 17:23 |
|
Uczeń Simona
|
zgadzam sie z ironka
Na prawdę wiele wniosłeś do tematu.. na drugi raz jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to nie pisz takiego typu postów. ~Decade |
10 Gru 2011, o 10:01 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Pomysl nawet dobry lecz pewnie go nie wprowadz, a event by sie przydal.
_________________ 14:30 Epik Allenor został zdobyty! 21.01.2018 |
11 Gru 2011, o 00:10 |
|
Taernijczyk z ekwipunkiem
|
pomysł ciekawy,trzeba było by dopracować
tylko jedno mnie dziwi kto będzie spędzał Święta przed komputerem a nie z rodziną _________________ Myślę, że jestem głupi albo tylko szczęśliwy...- Kurt Cobain |
15 Gru 2011, o 21:16 |
|
Uczeń Heremona
|
Kolego, po pierwsze, zerknij no na date ostatniego postu, po 2 nie nabijaj tak tych postów ^^
po 3 to co ty napisales bylo juz pisane w/w |
15 Gru 2011, o 21:17 |
|
Strona 2 z 2 |
[ 15 posty(ów) ] | Idź do strony Poprzednia 1, 2 |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |