Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Historia gildii
Autor | Wiadomość |
---|---|
Błądzący w Tunelach
|
Cześć,
Ja króciutko, bo specjalnie nie ma się co rozpisywać. Chodzi mi raczej o drobną modyfikację, a precyzyjniej - dodanie funcjonalności. Brakuje nam w gildii dodania do "historii" wyświetlania kto (i kiedy/czym) doładował świątynie, teleport, albo cokolwiek co dotyczy doładowań/zakupu itp itd.. Dziś zauważyłem, że światynia została u nas doładowana, ale niestety nie mogę dojśc do tego kto wyskoczył u nas z platyny. Podobna sytuacja miała miejsce z usunięciem członka gildii. Niestety nie zostało to odnotowane w zakładce "historia". To dosyć cenne informacje wg mnie, nie tylko dla kanclerzy, ale także reszty społeczności gildiowej Za przychylnośc - z góry dzięki. _________________ Gildia: Wytrawni Smakosze Profesja: Barb [Ostlor] |
19 Gru 2011, o 20:30 |
|
Jedną nogą w Haligardzie
|
Prosiłbym o wypowiedź kogoś kompetentnego w tym temacie,bo to dość istotne.
Pozdrawiam Gragel _________________ Gragel - 124 lvl Barb s3 http://www.wytrawnismakosze.pl |
21 Gru 2011, o 09:07 |
|
Uczeń Heremona
|
Siemka
Z tego co wiem, usunięcie gracza i właśnie doładowania, zwoje do teleportu itp Nie są pokazywane w histori [ chodź powinny tam się znajdywać ] A kto i kiedy wybudował dany obiekt masz napisane w histora-Budynki Pozdro. |
21 Gru 2011, o 09:13 |
|
Pogromca Valdaroga
|
Popieram autora tematu
Takie czynności nie są zapisywane, a są to jednak ważne aspekty gildii. Wrzucone do mantisa Miejmy nadzieję, że zostanie zaaprobowane. _________________ Surowe prawo, lecz prawo. "Wolę być nienawidzony za to, kim jestem, niż kochany za to, kim nie jestem." - Kurt Cobain |
21 Gru 2011, o 10:15 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 4 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 19 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |