Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Widok do druku | Poprzedni temat | Następny temat |
Dodatek do korzystania z platyny
Autor | Wiadomość |
---|---|
Taernijczyk z ekwipunkiem
Rejestracja: 19 Gru 2011, o 02:12 Posty: 14 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
Witam, mam do zaproponowania opcję, oczywiście za platynę . Mamy już reset umiejętności mamy juz reset statystyk ale nie mamy możliwości zmiany profesji.
Chciałbym aby było to mniej więcej jak w margonem, ( z gry w której właśnie zobaczyłem reklamę taernu ) tyle że tam są ceny kosmos więc ja dam propozycję w innym przeliczniku. Np zmiana profesji wymagała by powiedzmy : Poziom postaci x 10 czyli ja na 30 lvlu musialbym zaplacic 300 platyny aby zmienic profesje postaci. Moim zdaniem jest to dobry pomysl poniewaz ja zalozylem VD ktorym tak naprawde do 20-25 lvla nie umialem grac zbyt dobrze ale sie przemeczylem, taka opcja zawsze daje mozliwosc naprawienia bledu wydajac platyne a nie zakladajac nowe konto. Pozdrawiam DevilInside s3 |
25 Gru 2011, o 01:07 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Według mnie ten pomysł nie przejdzie , ponieważ :
Gracze zakładali by inne profesje którymi szybko sie expi a potem zmieniali by profe którą chcieli od początku . Poza tym byłoby następna opcja dla ludzi płacących kase . Poza tym taki temat chyba juz był i nie przeszedł ... P.S 2 takie same tematy ?? Nie spamuj ... |
25 Gru 2011, o 01:10 |
|
Rejestracja: 19 Gru 2011, o 02:12 Posty: 14 Podziękowano: 0 raz Otrzymanych podziękowań: 0 raz |
kurcze przez lag neta zlozylem 2 takie same tematy.. no nic, ale co z ludzmi ktorzy zakladaja postac tu 1 raz tak jak ja? najlepiej zeby zmienili sobie konto ? a np juz plate wladowali? poczatkujacy nie wie jaka profesje w danej grze utworzyc..
|
25 Gru 2011, o 01:13 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Niestety , dużo ludzi ładuje w postać multum platyny ,a potem zmieniają postać . Nie ma zmiany profesji a jednak niektórzy to robia . To ma być trudna gra , a nie koleś doexpi 40lvl i powie , że mu się znudziło a potem doda ,, a co tam mam kase , to zmienie sobie profesje ".
EDIT : pofatygowałem sie i znalazłem temat viewtopic.php?f=187&t=4152&hilit=zmiana+profesji Prosze przeczytaj. |
25 Gru 2011, o 01:17 |
|
Nic tam ciekawego nie ma chcial sie prenosic miedzy serwerami, to sobie darujmy:) pewnie byl to typowy :noob: z margonem cop dostaje kare na kompa za byle zadania domowe:) Ja tu powaznie pisze, komu taka opcja przeszkadza.. ja osobiscie bym zmienbil sie na 60-70% na druta chociaz i to nie jest pewne
|
25 Gru 2011, o 01:49 |
|
Błądzący w Tunelach
|
Temat został zdublowany,więc jeden z nich trzeba będzie usunąć.
|
25 Gru 2011, o 02:34 |
|
oczywiscie niech bedzie ten drugi usuniety:)
|
25 Gru 2011, o 10:46 |
|
Pogromca Valdaroga
|
To ja robię sobie Łucznika albo MO w miesiąc wbijam 50 lvl i zmieniam profe na DRUIDA
Po mapie biegali by sami druidzi zapewne. Opcja nie realna Zamykam. |
25 Gru 2011, o 12:50 |
|
Strona 1 z 1 |
[ 8 posty(ów) ] |
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni) |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 18 gości |
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum |